Tuncay Seyahat’e 15 Prestij SX

Tuncay Seyahat’e 15 Prestij SX

Kocaeli merkezli Tuncay Seyahat’e 15 adet Prestij SX'in teslimatını gerçekleştirdi.

1990 yılından bu yana TEMSA araçlarıyla hizmet veren ve bünyesinde 67 adet TEMSA araç bulunduran Tuncay Seyahat, 15 yeni Prestij SX aracıyla filosunu güçlendiriyor.

Prestij SX araçlar, Tuncay Seyahat’in Kocaeli’ndeki merkezinde düzenlenen törenle teslim edilirken, törene TEMSA Yurtiçi Satış Direktörü Baybars Dağ, Otobüs Bölge Müdürü Fatih Demirel, firma sahipleri Cevat Tuncay, Vedat Tuncay ve TEMSA bayisi Abdurrahman Çavuşoğlu katıldı. Yeni yatırımlarla araç kiralama, personel taşımacılığı ve şehirlerarası yolcu transferi hizmetlerini genişletmek istediklerini söyleyen Tuncay Seyahat Sahibi Cevat Tuncay, “Filomuza kattığımız 15 yeni Prestij SX ile TEMSA araç sayımız 82’ye ulaştı. TEMSA araçlarının yüksek performansı ve yakıt tasarrufunun yanı sıra son teknolojilerle üretilmesi ve yolcu konforunu da maksimum seviyede tutan tasarımı araç tercihlerimizde etkili oldu” dedi.

“TEMSA ihtiyaca uygun çözümler üretiyor”

TEMSA’dan ilk araçlarını 1990 yılında aldıklarını söyleyen ve 30 yılı aşan iş birliğinde Temsa ekibinin ilgisi ve desteklerinin de önemini vurgulayan Tuncay, “Müşterisini tanıyan ve ihtiyacına uygun çözümler üreten bir markayla çalışmak, iş süreçlerimizi hatasız yürütmemizi sağlıyor. Hizmetimizin en önemli noktası olan ulaşım konforunu en üst düzeye taşıyarak müşteri memnuniyetinde de öne çıkmamızı sağlayan TEMSA, doğru aracı almanızın ötesinde başarınızı yukarıya taşıyan bir yol arkadaşı. Umuyorum ki yeni dönem yatırımlarımızda da TEMSA ile büyümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Türkiye’nin önde gelen firmaları Temsa’yı tercih ediyor”

Teslim törenine katılan TEMSA Yurtiçi Satış Direktörü Baybars Dağ ise, “TEMSA araçlarının sunduğu kalite, teknolojik donanım, düşük yakıt tüketimi gibi özellikler Türkiye’nin önde gelen firmalarının tercihi olmaya devam ediyor. Yeni yatırımlarıyla filosunu büyütmek isteyen firmalar için Prestij SX araçlarımız da son yıllarda taşımacılıkta en çok tercih edilen aracımız. Bu kapsamda Tuncay Seyahat ile uzun yıllardır devam eden iş birliğimizi Prestij SX araçlarımızla bir adım öteye taşıdık.  Tuncay Seyahat’e katılan yeni 15 Prestij SX aracımızın hayırlı olmasını ve iş birliğimizin büyüyerek devam etmesini diliyorum” dedi.

Etiketler :