VİP Taşımacılık Tırsan'dan 50 adet treyler aldı

VİP Taşımacılık Tırsan'dan 50 adet treyler aldı

VİP Uluslararası Taşımacılık, treyler yatırımında tercihini yine Tırsan’dan yana kullandı. Firma, son yapmış olduğu yatırım ile 30 adet Tırsan T.SCD M Mega Çift Katlı Tenteli Perdeli treyler ve 20 adet Talson TTG Tekstil Taşıyıcı aracını filosuna ekledi. Böylece VİP Uluslararası Taşımacılık’ın filosundaki toplam Tırsan araç sayısı 170’e yükseldi.Türkiye’nin güvenilir lider Tırsan, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği...

VİP Uluslararası Taşımacılık, treyler yatırımında tercihini yine Tırsan’dan yana kullandı. Firma, son yapmış olduğu yatırım ile 30 adet Tırsan T.SCD M Mega Çift Katlı Tenteli Perdeli treyler ve 20 adet Talson TTG Tekstil Taşıyıcı aracını filosuna ekledi. Böylece VİP Uluslararası Taşımacılık’ın filosundaki toplam Tırsan araç sayısı 170’e yükseldi.

Türkiye’nin güvenilir lider Tırsan, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. Tırsan'ın Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine; Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve VİP Uluslararası Taşımacılık İşletme Müdürü Vedat Tutu katılım gösterdi.

Teslimat töreninde açıklamada bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “ Tırsan tartışmasız müşteri memnuniyetini ilk günden beri ilk önceliği olarak belirlemiştir. Ar-Ge merkezimizde sizin için ve sizlerle birlikte ihtiyaçlarınızı tam karşılayacak en son teknoloji ürünleri geliştiriyor ve üretiyoruz. En geniş ürün gamımız ve geliştirdiğimiz teknolojilerimizle uluslararası arenalarda yarışmalara katılıyoruz, peş peşe birincilikler kazanıyoruz. Amacımız, size uluslararası standartlarda alabileceğiniz en iyi treyleri ve hizmetleri sunmak. Senelerdir olduğu gibi bugün de Tırsan araçları aldığınızda dünyada üretilmiş en iyi aracı alıyorsunuz. Bizim müşterilerimiz en iyisini hak ediyor ve Tırsan olarak bunun için çalışıyoruz’’ dedi. Müşterileri ile uzun soluklu işbirliklerine muazzam değer verdiklerinin altını çizen Nuhoğlu,“ VİP Uluslararası Taşımacılık ile uzun yıllardır çalışıyoruz. Treyler yatırımında yine Tırsan’ı tercih etmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Filolarına kattıkları Çift Katlı Tenteli Perdeli Mega treyler ve Tekstil Taşıyıcı araçları ile müşterilerine uzun yıllar verimli ve güvenilir hizmetler vereceklerini biliyoruz. Daha uzun seneler kendileriyle işbirliğimizin güçlenerek devam edeceğine inanıyorum” açıklamasında bulundu.

“Tırsan Kalitesinden Asla Vazgeçmeyiz”

VİP Uluslararası Taşımacılık İşletme Müdürü Vedat Tutu konuşmasında, “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, filomuzdaki araçların kalitesi ve verimliliği bizim için çok önemli. Bundan dolayı treyler yatırımlarımızda ilk tercihimiz her zaman Tırsan olmuştur” dedi. Tutu, “Tırsan, ihtiyaç duyduğumuz her konu ve koşulda firmamıza çözüm sundu. Tırsan’ın sahip olduğu geniş satış sonrası servis ağı ve kaliteli hizmetlerinden çok memnunuz” ifadelerini kullandı.

Firma faaliyetleri hakkında da bilgi veren Vedat Tutu, “VİP Uluslararası Taşımacılık olarak, Hadımköy‘de 20.000 m2 açık alanımızda bulunan 5.000 m2 kapalı ihracat depomuz ve 6.000 m2 genel antrepomuzla müşterilerimize, tekstil, kuru yük, otomotiv yedek parça ve tehlikeli madde taşımacılığı hizmeti vermekteyiz. Tırsan araçları, bu noktada firmamıza hem maliyet hem de zaman olarak büyük avantaj sağlıyor. Filomuza son olarak katmış olduğumuz, Tırsan Mega Çift Katlı Tenteli Perdeli treyler çift kat sistemi sayesinde yüksek hacimli yüklerimizin taşınmasında kolaylık sağlıyor ve ürünlerimizi güvenli şekilde taşıyabiliyoruz. Öte yandan tekstil taşımacılığı için kullandığımız Talson Tekstil Taşıyıcı araçlarımız, sahip olduğu Talfix® panelleri sayesinde hem tekstil hem de çift kat yükleme özelliği ile operasyonlarımızda kolay kulanım imkanı sunuyor.” açıklamasında bulundu.

Etiketler :