Volkan Group filosunu 21 adet MAN TGX çekici ile güçlendirdi

Volkan Group filosunu 21 adet MAN TGX çekici ile güçlendirdi

Türkiye merkezli uluslararası petrol satışı ve nakliyesi yapan sektörün köklü şirketlerinden Volkan Group, büyüme hedefleri doğrultusunda yeni araç yatırımında ödüllü MAN çekicilerini tercih etti. Yurt içinde ve yurt dışında; petrol, lojistik, gıda, madencilik ve medikal sektörlerinde başarıyla faaliyetlerini sürdüren Volkan Group; bu kapsamda filosunu 21 adet ‘2021 Yılın Kamyonu’ ödüllü MAN TGX çekici ile güçlendirdi.

serkan-sara-b-lal-ceker-al-tugrul-ayk-n-1.jpg

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., yaz dönemi teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Performans, dayanıklılık, yüksek tasarruf ve satış sonrası kesintisiz hizmet anlayışı ile işletmelerin güvenilir çözüm ortağı haline gelen MAN ile filosunu güçlendiren son firma ise, Volkan Group oldu.

1966 yılında kurulan ve kısa sürede başarısıyla ulusal ve uluslararası pazarda kendinden söz ettiren Volkan Group, yeni araç yatırımında güvenilir çözüm ortağı olarak gördüğüm ödüllü MAN çekicilerini tercih etti. Halihazırda yurt içinde ve yurt dışında; petrol, lojistik, gıda, madencilik ve medikal sektörlerinde başarıyla faaliyetlerini sürdüren firma; yeni araç alımları kapsamında filosunu 21 adet ‘2021 Yılın Kamyonu’ ödülü sahibi MAN TGX çekici ile güçlendirdi.

Firmanın Gaziantep’teki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, Bölge Satış Koordinatörü Ali Tuğrul Aykın ile Volkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker ile çalışanları katıldı. Serkan Sara, Bilal Çeker’e MAN’ın sembolik anahtarını ve teslimat anısına bir plaket takdim etti.

“Bizi daha ileriye taşıyacak güvenilir çözüm ortakları ile çalışıyoruz”

Teslimat töreninde konuşan Volkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, MAN ile çalışmaktan memnun olduklarını belirterek, şunları söyledi: “Volkan Group olarak, hizmet ve ürün kalitesiyle tüketicinin ilk tercihi olma hedefiyle çıktığımız yolda, bugün Türkiye merkezli uluslararası petrol satışı ve nakliyesi yapan şirket konumunda bulunuyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda daima yenilikçi ve yaratıcı ekip çalışması ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılamaya çalışıyoruz.

Hedeflerimize yürürken de bizi daha ileriye taşıyacak, bize güç katacak güvenilir çözüm ortakları ile çalışmaya gayret ediyoruz. MAN markası da ağır ticari araç sektöründe başarısıyla fark yaratmış küresel bir marka. Dolayısıyla hem araç hem de hizmet kalitesine güveniyoruz. O yüzden de araç yatırımımızda MAN’ın ödüllü çekicilerini tercih ettik.”

“Müşterilerimiz ile karşılıklı güven temelinde çalışıyoruz”

MAN Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara ise, MAN’ın araç ve hizmet kalitesi ile firmaların güvenilir çözüm ortağı olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: “Volkan Group gerek faaliyet alanı çeşitliliği gerekse de bu alanlarda ortaya koyduğu başarılı hizmet anlayışı ile fark yaratmış ülkemizin önemli gruplarından bir tanesidir. Onların büyüme hedeflerine yürürken, MAN’ın araç ve hizmet kalitesine güven duymaları bizler için ayrı bir mutluluktur.

MAN olarak, tüm müşterilerimiz ile ilişkilerimizi güven temelinde yürütüyoruz. Araç satmanın yanında; sattığımız aracın arkasında duruyor, araç sattığımız işletmelerimizi ‘Yaşam Boyu İş Ortağı’ olarak görüyoruz. Müşterilerimiz ile geliştirdiğimiz uzun soluklu iş birliklerimizin temelinde de bu yaklaşımımız yatıyor. Karşılıklı güven üzerine inşa edilen bu yaklaşım, bizi ağır ticari araç sektöründe rakiplerimizden farklı kılmasının yanında, aynı zamanda işletmeler için de önemli bir tercih sebebi yapıyor. Bugün ise,  uzun yıllardır birlikte çalıştığımız Volkan Group ile iş birliğimize yeni bir halka daha eklemekten çok mutluyuz. Yeni IToY 2021- Yılın Kamyonu ödülü sahibi MAN TGX çekicilerimizin kendilerine hayırlı olmasını diliyorum.”

Etiketler :