Volvo Trucks’ın Kayseri bayisi açıldı

Volvo Trucks’ın Kayseri bayisi açıldı

Türkiye’nin en büyük Volvo Trucks yetkili satıcı ve servisi “Kayseri Motorlu Araç” açıldı.

vovo-12.jpg

Temsa İş Makinaları’nın Türkiye distribütörlüğünü yaptığı Volvo Trucks’ın Kayseri bayi açıldı. Kayseri Motorlu Araç’ın açılışına Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Volvo Trucks Kıdemli Başkan Yardımcısı Per Erik Lindström, Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, Özaltın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve çok sayıda davetli katıldı.

Özaltın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın tesisin açılışında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Temsa İş Makinaları ile çalışmak bizim için gurur verici. Volvo Trucks Kayseri Motorlu Araç tesisimizin 14 bin metrekare alan üzerine kuruldu. Tesisimiz, 10 bin metrekaresi açık, 4 bin metrekaresi açık alandan oluşuyor. Volvo Trucks ile çalışmak bizim için gurur verici.”

Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, “Kayseri ticaret merkezlerinin keşişme noktasınıda yer alıyor. Bugün de aynı özelliğini koruyor. Özaltın ailesine Volvo Trucks’a böyle bir tesis kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Tesisimiz ülkemizin en büyük tesisi. 14 bin metrekare alan içinde kuruldu. 10 bin metrekare açık, 4 bin metrekarele kapalı alan içinde kuruldu.

2017 yılında Volvo Trucks distribütörlüğün aldık. O tarihten bu yana yatırımlarımıza devam ettik. Volvo Trucks bize sınıfının en iyi ürünlerini sunuyor. Ürünlerimiz kadar satış sonrası hizmette de lider kalmak istiyoruz. Türkiye’de 12 noktada tesisimiz bulunuyor. Servis noktalarımızın öncelikli görevi müşterilerimize en iyi çözümü sunmak. Bu bizim öncelikli hedefimiz.

Volvo Trucks markası olarak büyüme hedefimizi devam ediyor. Bunu yaparken değerli iş ortaklarımızla birlikte yapacağız. Bu güzel tesisimizin Kayseri ve Nevşehir’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Volvo Trucks Kıdemli Başkan Yardımcısı Per Erik Lindström, “Volvo Trucks için Türkiye çok önemli bir pazar.  Burada bu yatırımı görünce Temsa’nın ciddi bir taahhütte bulunduğunu görebiliyoruz. Bildiğiniz gibi Volvo Trucks dünyanın en önemli markalarından biri. 1928 yılından bu yana faaliyet gösteriyoruz. 130 ülkede faaliyet gösteriyoruz. Yaptığımız her işte kalite, emniyet ve çevreye önem vermek önceliğimizdir. Volvo Trucks olarak çevre ile ilgili tüm gelişmelere destek vermeye hazırız. Biz yatırımları sadece elektrikli araçlar için bataryalara değil, hidrojenli araçlar için de yatırım yapıyoruz. Biz tüm bu yaptıklarımızı müşterilerimizle birlikte yapıyoruz. Son beş yıldır Temsa ile son derece uyumlu bir şekilde faaliyetlerimizi yürüttük. Temsa’ya, Kayseri Motorlu Araç’a bu yatırımlarınıdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. 

volvo-1.jpg

volvo-4.jpg

volvo-9.jpg

volvooo.jpg