Volvo Trucks’ın Şekerpınar’daki servisi Artıfe ServisOne açıldı

Volvo Trucks’ın Şekerpınar’daki servisi Artıfe ServisOne açıldı

Volvo Trucks’ın Kocaeli Şekerpınar’daki servisi Artıfe ServisOne çok sayıda nakliyecinin de katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Volvo Trucks yetkili servisi Artıfe ServisOne Şekerpınar’da açıldı. Açılış törenine Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, Volvo Trucks Doğu Pazarları Direktörü Per Forsberg, Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Başkanı Çetin Nuhoğlu, Artıfe ServisOne Yönetim Kurulu Başkanı Davut Berker ve çok sayıda nakliyeci katıldı.

Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka açılış töreninde yaptığı konuşmada, Volvo Trucks ile işbirliklerinin Ocak 2017’de başladığını hatırlattı. Eşref Zeka, geçen bu 1 yıl 10 aylık süreçte Volvo Trucks’ın pazar payını yüzde 3’ten yüzde 6’ya çıkarttıklarını ifade etti.  

Yüksek kalite, çevre ve değerliliğin Volvo Trucks için önemli olduğunu ifade eden Zeka, doğru aracı doğru müşteriyle buluşturmanın ve yüksek kaliteli satış sonrası ağına sahip olmanın Volvo Trucks’ın prensipleri arasında yer aldığını vurguladı. Başarı için iyi bir servis ağına sahip olmak gerektiğini anlatan Zeka, açılışını gerçekleştirdikleri Artıfe ServisOne servisinin Volvo’nun değerlerine sahip çıkarak müşterilerine hizmet vereceğini söyledi.

Volvo Trucks Doğu Pazarları Direktörü Per Forsberg de konuşmasında Volvo Trucks’ın dünyanın önde gelen ağır ticari araç markalarından biri olduğunu ve 130’dan fazla ülkede faaliyet gösterdiğini hatırlattı. Tüm dünyada sürdürülebilir taşımacılığın önemli olduğunu belirten Per Forsberg, Volvo Trucks olarak müşterilerine en verimli ve sürdürülebilir çözümler sunmak için çalıştıklarını kaydetti. Volvo Trucks’ta işin özünü müşterinin oluşturduğunu kaydeden Forsberg, müşterinin başarısının kendilerinin başarısı olduğunu ifade etti.  “Volvo Türkiye’de imaj lideri bir markadır” diyen Forsberg, iki yıldır Temsa ile çok iyi bir işbirliği içinde olduklarını sözlerine ekledi. Forsberg, hedefleri doğrultusunda ilerlerken servis, satış ve satış sonrasının önemli yer tutuğunu belirtti.

UND Başkanı Çetin Nuhoğlu da, Türkiye’nin çok güçlü bir ülke olduğunu ve sektörlerinin çok güçlü bir sektör olduğunu söyledi. Nuhoğlu, yatırım yapan herkesi desteklemek gerektiğini belirtti.  

Artıfe ServisOne Yönetim Kurulu Başkanı Davut Berker ise böyle bir tesisi hizmete açıyor olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. 

Artıfe ServisOne ile birlikte Temsa İş Makinaları Türkiye genelinde 11 noktada çözüm ortaklarına hizmet sunmaya devam edecek.İstanbul Anadolu Yakası Şekerpınar’da bulunan Volvo Trucks Artıfe ServisOne, gelişmiş en son teknolojiyi kullanarak aynı anda 20 araca hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Araç parkı, yedek parça deposu, servis alanları, bekleme salonu ile hizmet verecek olan yetkili servis müşterilerin konforuna, ihtiyaçlarına ve Volvo Trucks standartlarına göre tasarlandı. Serviste, 24 saat yol yardım hizmeti, treyler servisi ve tamiri, fren testi, kaporta boyama, havalandırma ve mobil hizmetler veriliyor.

Etiketler :