Yeni Nesil DAF kamyonlar için tamamen yeni Gece Kilidi!

Yeni Nesil DAF kamyonlar için tamamen yeni Gece Kilidi!

DAF, Yeni Nesil DAF kamyon serisi için DAF Gece Kilidi (Night Lock) sunuyor. Night Lock, herhangi bir yeni XF, XG ve XG⁺'de teslim edilebiliyor ve ayrıca tüm resmi DAF bayileri aracılığıyla bir güçlendirme çözümü olarak da mevcut.

Yeni DAF Gece Kilidi, 2022 Yılının Uluslararası Kamyonu olan yeni XF, XG ve XG⁺ kamyonların kapı paneline entegre edildi. Mekanik kilit, kapının hem tırabzanını hem de sağlam yapısını kullanılıyor.

Yüzde 150 daha güçlü

DAF Gece Kilidi, kabin kaplamasının renginde çelik bir panelden oluşur ve butonlu bir anahtara sahip. Etkinleştirildiğinde panel, sağlam tırabzana bağlanmak için aşağı kayıyor. Bu, kapıyı bloke eder ve davetsiz misafirlerin kabine girmesini engelliyor. Kırmızı gösterge, DAF Night Lock'un etkinleştirildiğini açıkça gösteriyor Acil bir durumda sürücünün kabinden anında çıkabilmesini sağlamak için (kilidi devreden çıkarmak için) butonlu anahtara bir kez basmak yeterli.

Kapsamlı testler, yeni DAF Night Lock'un piyasadaki diğer benzer sistemlerden yüzde 150'ye kadar daha fazla kuvvete dayanabileceğini gösterdi. Sonuç olarak, bir DAF Gece Kilidi takıldığında Yeni Nesil XF, XG ve XG+'nın kapıları bir levye ile kırılarak açılamıyor. Kapı kollarındaki özel çıkartma, DAF Night Lock'un varlığını gösteriyor.

Sürücülerin iyiliği.

DAF Trucks için sürücülerin güvenliği ve esenliği en yüksek öneme sahip. Bu nedenle 2008'de DAF, optimum sürücü koruması için bir Gece Kilidi sunan ilk şirket oldu. Yeni DAF Gece Kilidi, yalnızca kapıya kusursuz bir şekilde entegre olmakla kalmıyor, aynı zamanda daha sağlam ve kullanımı daha kolay.

Etiketler :