YENİ RENAULT TRUCKS T, C, K SERİLERİ, TÜRKİYE’DE TURUNDA

YENİ RENAULT TRUCKS T, C, K SERİLERİ, TÜRKİYE’DE TURUNDA

Renault Trucks, Türkiye lasnmanını gerçekleştirdiği yeni T, T High, C ve K araçlarını ülke çapında ticari araç filoları ile buluşturuyor.

Renault Trucks'ın yıllardır sürdürdüğü kesintisiz gelişim stratejisinin devamı olarak sunduğu yeni araç modelleri, dış tasarımı ile daha iddialı iken daha fazla konfor ve verimlilik sunuyor. Lansmanın ardından tüm dünyada ticari araç kullanıcılarının beğenisini toplayan yeni modeller, şimdi Türkiye’de sergileniyor. Yeni T, T High, C ve K araçları, 12 ilde sırasıyla İstanbul, Mersin, Adana, Hatay, Bursa, Kocaeli, Bolu, İzmir, Denizli, Antalya, Kayseri ve Ankara’da ticari araç kullanıcıları tarafından incelenecek. 

Yeni Renault Trucks araçları, dış tasarımlarındaki değişimler ve kabin içi konforun arttırılmasının yanı sıra yakıt tasarrufu, dayanıklılık, maksimum çalışma süresi ve satış sonrası hizmetlerdeki yenilikler gibi önemli toplam çözüm geliştirmelerini bir arada sunuyor. 

Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, konuyla ilgili olarak;  “Yeni TCK serimiz ile sadece yeni araç modelleri sunmuyor, gelişmiş toplam taşımacılık çözümleri sayesinde müşterilerimizin karlılıklarını arttırıyoruz. Taşımacılık profesyonelleri ile sürücülerin değişen ve gelişen ihtiyaçlarını daha iyi karşılayan araçlarımız, toplam sahip olma maliyetlerinde arttırılan avantajlar sunuyor” diye belirtti. 

Bursalıoğlu; “Filo yöneticileri için her yönden daha gelişmiş araçlar ile  yüksek tasarruf ve güvenli iş yönetimi sunuyoruz. Öte yandan yeni Renault Trucks araçlar için bayi ve satış sonrası hizmetlerde köklü değişimler olacak” diye ekledi. 

Yeni araçlar ile satış sonrası hizmetlerde birçok gelişimin de yaşanacağına değinen Renault Trucks Türkiye’de Bayi Ağı Geliştirme ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Özgür Fırat; “2022 yılından itibaren sunmaya başlayacağımız uzaktan bağlı hizmetler ile araçlarımızın hizmet süresini arttıran müşteri çözümlerimizi geliştiriyoruz. Optifleet Filo Yönetim Sistemi, bağlantılı bakım planı, uzaktan bağlantılı servisler ve Excellence Predict gibi çözümler ile müşterilerin toplam sahip olma maliyetlerini minimize eden hizmetlerimizi sunmaya başlayacağız. Yetkili bayilerimiz ile 12 ilde gerçekleştirdiğimiz araç lasnmanlarımız sırasında yeni araçlarımız ve satış sonrası hizmet gelişimlerindeki detayları birlikte aktaracağız” şeklinde belirtti.

Etiketler :