10 adet Tırsan Damper aldı

10 adet Tırsan Damper aldı

Tırsan, Akpınar Nakliyat’a 10 adet Tırsan Damper teslimatı gerçekleştirdi. Tırsan Adapazarı Fabrikasında yapılan teslimat törenine Akpınar Nakliyat Genel Müdürü Necati Akpınar ve Tırsan Damper Bayi Satış Uzmanı Mehmet Arda Erdemir katıldı.Akpınar Nakliyat Genel Müdürü Necati Akpınar teslimat töreninde yaptığı konuşmada, “Tırsan Damper aracının güçlü küvet yapısı ile her çeşit yükün daha kolay ve hızlı akmasını sağlıyor ve daha fazla yük taşımamıza...

Tırsan, Akpınar Nakliyat’a 10 adet Tırsan Damper teslimatı gerçekleştirdi. Tırsan Adapazarı Fabrikasında yapılan teslimat törenine Akpınar Nakliyat Genel Müdürü Necati Akpınar ve Tırsan Damper Bayi Satış Uzmanı Mehmet Arda Erdemir katıldı.

Akpınar Nakliyat Genel Müdürü Necati Akpınar teslimat töreninde yaptığı konuşmada, “Tırsan Damper aracının güçlü küvet yapısı ile her çeşit yükün daha kolay ve hızlı akmasını sağlıyor ve daha fazla yük taşımamıza imkan sunuyor, bundan dolayı Tırsan markasını tercih ettik” dedi ve ekledi: “Öte yandan Tırsan Treylerlerin şasisinin KTL kaplamalı olması sayesinde treylerler 10 yıl paslanmazlık garantisi altına alınıyor. Bu sayede filomuzda bulunan treylerlerimizin 2.el değeri yükseliyor, buda bizim için büyük avantaj. Ayrıca Tırsan’ın bünyesinde bulunan geniş servis ağı ve uzman kadrosunun vermiş olduğu kaliteli hizmetlerden yararlanıyor olabilmemizde oldukça memnuniyet verici.

Etiketler :