4 low-bed ürünüyle BAUMA’da gövde gösterisi yapacak

4 low-bed ürünüyle BAUMA’da gövde gösterisi yapacak

Tırsan bünyesinde 2002 yılından beri faaliyet gösteren Kässbohrer, Almanya’nın Münih kentinde 11-17 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan BAUMA 2016 fuarında low-bed ve low-loader serisi araçlarının yanı sıra hafif platformunu da sergileyecek. Tırsan, 2009 yılında devreye aldığı Türkiye’nin ilk ve tek treyler Ar-Ge merkezinde anormal yük ve inşaat ekipmanları/malzemeleri taşımacılarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere ürettiği çözümlerini, Kässbohrer...

Tırsan bünyesinde 2002 yılından beri faaliyet gösteren Kässbohrer, Almanya’nın Münih kentinde 11-17 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan BAUMA 2016 fuarında low-bed ve low-loader serisi araçlarının yanı sıra hafif platformunu da sergileyecek. Tırsan, 2009 yılında devreye aldığı Türkiye’nin ilk ve tek treyler Ar-Ge merkezinde anormal yük ve inşaat ekipmanları/malzemeleri taşımacılarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere ürettiği çözümlerini, Kässbohrer markası ile BAUMA 2016 fuarında katılımcıların beğenisine sunacak.

Başta Almanya olmak üzere, İngiltere, Fransa, Polonya ve Rusya Kässbohrer’in başlıca low-bed ve low-loader pazarları arasında yer alıyor. Kässbohrer’in ağır taşımacılık çözümleri içerisinde yer alan low-bed ve low-loader’lar 130 tona ve 18 metre uzunluğa kadar olan anormal yüklerin verimli ve emniyetli taşınması için özel tasarlanıyor.

Kässbohrer, BAUMA 2016’da iki dingilli hidrolik dümenlenir low-loader: K:SLL 2, üç dingilli uzayabilir low-bed: K.SLA 3, 8 dingilli hidrolik dümenlenir low-bed: K.SLH 8 ve hafif ve sağlam platform: K.SPS 3 ürünlerini sergileyecek. 

Etiketler :