Sipariş ettiği 25 adet treylerin 12’sini teslim aldı

Sipariş ettiği 25 adet treylerin 12’sini teslim aldı

Filosunda toplam 60 adet Tırsan treyler bulunan Ares International Transport, 2016 yılı için alımını yaptığı 25 adet Tırsan Perdeli Mega’nın 12’sini teslim aldı. Tırsan’ın Adapazarı fabrikasında gerçekleşen teslimat törenine, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Ares International Transport Yönetim Kurulu Başkanı İdris Hanoğlu ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Kırcı ve DAF-Tırsan Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katıldı.Ares International...

Filosunda toplam 60 adet Tırsan treyler bulunan Ares International Transport, 2016 yılı için alımını yaptığı 25 adet Tırsan Perdeli Mega’nın 12’sini teslim aldı. Tırsan’ın Adapazarı fabrikasında gerçekleşen teslimat törenine, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Ares International Transport Yönetim Kurulu Başkanı İdris Hanoğlu ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Kırcı ve DAF-Tırsan Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katıldı.

Ares International Transport Yönetim Kurulu Başkanı İdris Hanoğlu teslimat töreninde yaptığı konuşmada, “Tırsan’ın iş ortağımız olmasının ardındaki neden tek bir tane değil. Uluslararası taşımacılıktaki trendleri takip etmek istiyorsanız, araçlarınızın da yine uluslararası standartlarda ve aynı kaygılarla üretilmiş olması, aldığınız satış sonrası hizmetlerin de uluslararası ölçekte olması gerekir. Sürekli yurtdışıyla çalışan bir firmayız; Bükreş ve Toulon’da ofislerimiz var. Tırsan Avrupa’dayken de bize Türkiye’de sunduğu hizmetleri sağlamaya devam ediyor. Dahası, giderek artan ve artmaya devam edecek olan intermodal taşımacılığa yönelik en verimli çözümleri de Tırsan araçlarında bulduk” dedi.

Teslimatı gerçekleştiren Çetin Nuhoğlu ise, “İş modelimizi baştan sona, Ares International gibi uluslararası lojistik firmalarımızın ihtiyaçlarını verimli ve güvenli bir şekilde karşılamak üzere oluşturduk. Yaptığımız yatırımların böylesi iş ortaklıklarını mümkün kılması Türkiye taşımacılığını da ileri taşıyor. Tüm Ares ekibine, ülkemize rekabetçi bir firma kazandırdıkları için gerçekten çok teşekkür ediyor, başta İdris Hanoğlu ve Engin Kırcı olmak üzere tüm Ares çalışanlarını başarılarından ötürü kutluyorum” açıklamasını yaptı.

Etiketler :