Tırsan Alman Polisine Yük Güvenliğini Anlattı

Tırsan Alman Polisine Yük Güvenliğini Anlattı

Tırsan Treyler, Almanya’nın Goch kentindeki üretim tesisinde yerel trafik polis gücünü ağırladı. 7 Ekim’de gerçekleşen ziyarette Alman trafik polis gücü treylerlere ilişkin teknik bilgilerin yanı sıra, treylerlerin yük güvenliği konusunda sundukları olanaklar hakkında bilgi aldı. 2002 yılından bu yana Tırsan bünyesinde yer alan Almanya’nın 120 yıldan fazla geçmişi bulunan treyler üreticisi Kässbohrer’in genel merkezi olan Goch tesisi, 1998 yılından bu yana...

Tırsan Treyler, Almanya’nın Goch kentindeki üretim tesisinde yerel trafik polis gücünü ağırladı. 7 Ekim’de gerçekleşen ziyarette Alman trafik polis gücü treylerlere ilişkin teknik bilgilerin yanı sıra, treylerlerin yük güvenliği konusunda sundukları olanaklar hakkında bilgi aldı. 2002 yılından bu yana Tırsan bünyesinde yer alan Almanya’nın 120 yıldan fazla geçmişi bulunan treyler üreticisi Kässbohrer’in genel merkezi olan Goch tesisi, 1998 yılından bu yana Tırsan’ın Avrupa operasyonunun kalbi konumunda bulunuyor.

Goch kentinin bağlı olduğu Kleve bölgesine bağlı Alman trafik polis gücü ziyaret sırasında Kässbohrer yetkililerinden farklı treyler tiplerinin doğru kullanımı ve yük güvenliğinin nasıl sağlandığı konusunda bilgi aldı. Tırsan’ın karayolu nakliyesinin birçok alanında çözümler sunuyor olması ziyaretin gerçekleşmesinde rol oynadı.

Goch tesisinde perdeli/tenteli treylerler, açık kasa, konteyner şasi, low-bed ve low-loader’ların montajının yanı sıra tanker, silo ve kutu tipi treylerlerin teslimat öncesi son kontrolleri de gerçekleştiriliyor.

Ev sahibi olarak Kässbohrer’in Goch Operasyon Şefi Manfred Goertz, Kleve bölgesi trafik polis gücüne şirketi tanıtırken, Kässbohrer’in Almanya’daki bayilerinden KTH Trailer’in Genel Müdürü Theo Peters da ziyaretçileri yük güvenliği, treyler parçalarının aşınması ve treylerlerin bakımları konusunda bilgilendirdi.

Ziyaretin sonunda grubun sorularını yanıtlayan Theo Peters, “Taşınan yükün cinsi ne olursa olsun ulaştırma sektöründeki herkes trafikteki emniyetten mesuldür. Biz Kässbohrer olarak tehlikeli madde taşımacılığından proje taşımacılığına, konteyner nakliyesinden soğuk zincir taşımacılığına kadar her tür yükün, her tür yol ve hava şartında güvenli olarak taşınması için geniş bir ürün gamı ve sayısız seçenek sunuyoruz” açıklamasını yaptı.

Kleve polis gücünün Goch tesisini ziyareti, Peters’in araçlar üzerinde yük güvenliğine ilişkin çözümleri araç üzerinde göstermesiyle sonlandı.

Etiketler :