Tırsan, Motokros Yarışına Sponsor Oldu

Tırsan, Motokros Yarışına Sponsor Oldu

Tırsan, yeni tesisi yakınlarında düzenlenen “Stoppellackercross 2016” motokros yarışına sponsor oldu. MSC Donau Riss tarafından düzenlenen yarış 8-9 Ekim tarihleri arasında Achstetten kasabasında gerçekleşti. Tırsan’ın ikinci tesisi, Almanya’nın güneybatı eyaleti Baden-Württemberg’de yer alan Ulm kentinde yer alıyor.Acstetten ile Ersingen kasabaları arasındaki yarış 90 motokrosçuyu bir araya getirdi. Hasat edilmiş bir mısır tarlasında gerçekleştirilen yarış,...

Tırsan, yeni tesisi yakınlarında düzenlenen “Stoppellackercross 2016” motokros yarışına sponsor oldu. MSC Donau Riss tarafından düzenlenen yarış 8-9 Ekim tarihleri arasında Achstetten kasabasında gerçekleşti. Tırsan’ın ikinci tesisi, Almanya’nın güneybatı eyaleti Baden-Württemberg’de yer alan Ulm kentinde yer alıyor.

Acstetten ile Ersingen kasabaları arasındaki yarış 90 motokrosçuyu bir araya getirdi. Hasat edilmiş bir mısır tarlasında gerçekleştirilen yarış, hızlı düzlükler, zorlu virajlar ve şikanlarla izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Havanın koyu bulutlara rağmen kuru oluşu yarışçıları ve izleyenleri rahatlattı.

Tırsan yarışa, faaliyet gösterdiği bölgenin sosyal hayatına ve dolayısıyla kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla sponsor oldu.

Geçtiğimiz nisan ayında Tırsan, ihracatındaki ivmeyi artıracak yeni bir yatırım kararı alarak Ulm kentinde yeni bir üretim, satış ve satış sonrası hizmet merkezi açacağını duyurmuştu.

Buna göre, Almanya’da ilk üretim tesisini 1998 yılında Goch şehrinde açan Tırsan, ikinci bir üretim tesisiyle Almanya’nın güneyinde olduğu kadar, Avusturya ve Çek Cumhuriyeti gibi komşu ülkelerdeki müşterilerine de bu sayede daha yakın olmayı hedefliyor.

Yeni tesis 2002 yılından bu yana Tırsan bünyesinde yer alan Alman treyler sektörünün öncülerinden olan Kässbohrer’e bağlı olarak hizmet verecek. Ulm, Kässbohrer firmasının 1893 yılında kurulduğu şehir olması bakımından da önem taşıyor.

Ağustos ayında Avrupa’daki tüm Kässbohrer bayilerinin bir araya geldiği bir toplantıyla ilk etapta satış ofisi olarak faaliyete geçen tesisin bu yılın sonu itibarıyla üretime geçmesi planlanıyor. 2017 yılı itibarıyla yılda 2.000 adetlik üretime ulaşması beklenen tesiste, Tırsan’ın ürün grubundaki tüm treylerlere bakım-onarım ve yedek parça hizmeti de sağlanacak.

Etiketler :