Treylerde paslanmazlık ömrünü 30 yıla uzatma girişimi!

Treylerde paslanmazlık ömrünü 30 yıla uzatma girişimi!

Serin Treyler, tenteli treylerde galvaniz sistemine geçerek paslanmazlıktaki çıtayı yükseltti. Galvaniz teknolojisinin uygulandığı ürünlerde paslanmazlık en az 10 yıl olmak üzere 30 yıla kadar uzayabiliyor.

Serin Treyler, tenteli treylerinde yeni şasi ve tamponlarla birlikte 20’ye yakın üründe malzeme ömrünü uzatan sıcak daldırma galvaniz tekniğinde üretim yapmaya başladı. Galvaniz, kaplama yapılan metalin korozyon, çarpma ve dış etkenlere karşı korunmasını ve diğer malzemeler ile uyumlu çalışmasını sağlamak amacıyla yapılıyor. Tüm bu koruyuculuğun yanı sıra daha iyi bir görüntü vermesini de temin ediliyor. Galvaniz parçaların kullanım ömürlerinin uzatılması hedefleniyor. Galvaniz tekniğinde kumlama, astarlama, boyama gibi malzemeyi korurken yoran diğer kimyasal işlemlere gerek kalmıyor.

30 YILA KADAR DAYANIKLILIK

Galvaniz sıcak daldırma, otomotiv sektörü ürünlerinin yanı sıra elektrik direkleri çöp tenekeleri gibi ağır çevresel korozyonların olduğu ürünlerde de kaplama malzemesi olarak kullanıyor. Çevresel etkilerin yoğunluğuna göre en az 10 yıldan az olmamak üzere 30 yıla kadar dayanıklılık sağlanabiliyor.

RECEP SERİN: “PASLANMAZLIK EN AZ 10 YIL UZAYABİLİYOR”

Konu ile ilgili açıklama yapan Serin Treyler Genel Müdürü Recep Serin, “Müşterilerimize daha uzun ömürlü ve daha dayanıklı nasıl bir ürün yapabiliriz sorusu bizleri sıcak daldırma galvaniz tekniğine götürdü. Sıcak daldırma galvaniz teknolojisi, şasinin üzerinde bir kaplamadan ziyade çeliğin içine nüfuz ediyor. Bu sayede diğer teknolojilere nazaran daha fazla bir koruma ve paslanmazlık sağlanıyor. Galvaniz teknolojisinin uygulandığı ürünlerde paslanmazlık en az 10 yıl uzayabiliyor” şeklinde konuştu.

Etiketler :