Körfez Bölgesi ulaşım sektörü Gulf Traffic & Transpotech’te buluşacak

Körfez Bölgesi ulaşım sektörü Gulf Traffic & Transpotech’te buluşacak

Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi (KİK) üye ülkeleri genelinde boru hattında devam eden 2 trilyon dolar değerinde altyapı projeleri önemli bir potansiyel yaratıyor. Expo 2020 projesine giden yolların 3. ve 4. evresinin inşaatı ve iyileştirilmesi olmak üzere toplamda 550 milyon dolar değerinde yol projeleri de pazarı hedefleyen global firmalara yatırım ve işbirliği fırsatı veriyor.

Gulf Traffic & Transpotech de bu anlamda pazara girmek ve bölgedeki pazar payını genişletmek isteyen firmalar için önemli bir merkez olarak cazibesini koruyor. , 4-6 Aralık 2018 tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da gerçekleşecek fuar, 55 ülkeden 130’dan fazla katılımcı ve 2600’den fazla profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Ekspotürk’ün Türkiye temsilciliğini yaptığı fuar, yeni projeler ve işbirlikleri noktasında satın alma ve tedarik talepleri için güçlü bir platform olarak görüyor.

Konseyde yer alan her bir devlet hem yeni yollar ve köprüler hem de yapılacak yeni havaalanı için Gulf Traffic & TranspoTech’teki yenilikçi projelere odaklanmış durumda. Bu yönü ile fuar, katılımcılarına bölgenin her yerinden niş ve yüksek değerli potansiyel müşterilerle dolu ideal bir platform sunuyor. Körfez bölgesinde yapımı süren başta Expo 2020 projesine giden yolların 3. ve 4. evresinin inşaatı ve iyileştirilmesi olmak üzere toplamda 550 milyon dolar değerinde yol projeleri için çalışmalar devam ediyor.

Etiketler :