Levent Can Özokutucu, Audi Türkiye Pazarlama Müdürü oldu

Levent Can Özokutucu, Audi Türkiye Pazarlama Müdürü oldu

Doğuş Otomotiv’de üç atama

Doğuş Otomotiv çatısı altında hizmet veren Audi Türkiye, Scania Türkiye ve Doğuş Marine Services markalarında atamalar gerçekleşti.

Doğuş Otomotiv’in tekne ve yatlarda ihtiyaç duyulan elektrik/elektronik, mekanik işlemler, içten ve dıştan takma motor bakım/onarımları hizmeti vermenin yanı sıra kapalı bot hangarı, bot atma/çekme hizmeti ve Scania Power Solutions satış ve servis hizmetlerini sunan markası Doğuş Marine Services’a Audi Türkiye Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Mustafa Murat Uluer, direktör olarak atandı.

Mustafa Murat Uluer’in Doğuş Marine Services Direktörlüğüne atanmasıyla birlikte, Audi Türkiye Pazarlama Müdürlüğü görevine Levent Can Özokutucu getirildi. Özokutucu’dan boşalan Scania Türkiye Pazarlama Müdürlüğü görevi de Ömer Madazlıoğlu’na verildi.

2021 yılından bu yana Scania Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Levent Özokutucu ise, 2011 yılında başladığı Doğuş Otomotiv’de daha önce Volkswagen Ticari Araç markasında Dijital Pazarlama ve Etkinlik Yöneticisi olarak hizmet verdi. 

Etiketler :