Sosyal Lig ve Geleceğe Işık Tutan Kahramanlar video serisi ile 6 ödül birden aldı

Sosyal Lig ve Geleceğe Işık Tutan Kahramanlar video serisi ile 6 ödül birden aldı

Petrol Ofisi, Vega Digital Awards 2021’de Türkiye’nin bir numaralı fantezi futbol oyunu Sosyal Lig ile 4 ödül alırken, Türkiye’nin gelişimine katkıda bulanan isimlerin ilham verici hayat hikâyelerinin Sunay Akın’ın anlatımı ile sosyal medyada paylaşıldığı Geleceğe Işık Tutan Kahramanlar video serisi ile de 2 ödül kazandı.

International Awards Associates (IAA) tarafından dijital yaratıcıların; olağanüstü performanslarını, yeteneklerini ve çabalarını tanımak, onurlandırmak amacıyla küresel çapta düzenlenen ‘Vega Digital Awards 2021 – Vega Dijital Ödülleri’nin kazanları belli oldu.  Bu yıl 1.392 başvurunun gerçekleştiği dijital yaratıcılığın ön planda olduğu yarışmada, son yıllardaki ödül geleneğini sürdüren Petrol Ofisi Sosyal Lig ve Geleceğe Işık Tutan Kahramanlar ile ödüllere damgasını vurdu.

Dijital dünya ve reklam dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan Vega Digital Awards 2021 jürisi, Petrol Ofisi Sosyal Lig’i, Dijital Pazarlama, Sosyal Medya Kampanya Serileri, Sosyal Medya İçeriği ve Pazarlaması ve Mobil Uygulama ve Web Sitesi kategorilerinde toplam 4 ödüle layık gördü. Petrol Ofisi yarışmada ayrıca Geleceğe Işık Tutan Kahramanlar serisi ile de Sosyal İçerik ve Pazarlama kategorisinde de iki ayrı ödülün sahibi oldu.

Vega Digital Awards 2021’de ödüle layık görülen her iki projenin de büyük ilgi gördüğüne ve Petrol Ofisi marka imajına büyük katkıda bulunduğuna vurgu yapan Pazarlama Kıdemli Müdürü Sinan Seha Türkseven, “Petrol Ofisi Sosyal Lig, Süper Lig’in heyecan ve rekabetini mobil oyun platformuna taşıyarak futbolseverlerin markamız ile güçlü bir bağ kurmasını sağlıyor. Büyük bir heyecan ve ilgi ile takip edilen Sosyal lig uygulaması 2.5 milyonu aşan oyuncu sayısı ile dünyanın sayılı fantezi spor uygulamalarından bir tanesi.

1941 yılında bu ülkenin öz kaynakları ile kurulmuş bir şirket olmanın verdiği sorumluluk ile Türkiye’nin sosyal ve ekonomik gelişimi için enerji sağlamak misyonumuzun temel taşlarından birini oluşturuyor. Bu amaç doğrultusunda hayata geçirdiğimiz Geleceğe Işık Tutan Kahramanlar içerik serimiz ile Türkiye’nin gelişimine katkıda bulanan isimlerin ilham verici hayat hikâyelerini Sunay Akın’ın eşsiz anlatımı ile sosyal medyada paylaşıyoruz. Büyük ilgi uyandıran ve milyonlarca izlenmeye ulaşan bu filmleri öğretmenler derslerinde öğrencilerine yol göstermek, spor antrenörleri ise maçlar öncesinde oyuncularına motivasyon vermek amacı ile seyrettirebiliyor. Bu örnekler ve aldığımız geri bildirimler altına imza attığımız bu projenin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.

Başarılı işlerimizin küresel prestije sahip platformlar tarafından ödüllendirilmeleri, gurur verdiği gibi gelecek çalışmalarımız için de bizler için birer cesaret, motivasyon kaynağını oluşturuyor” dedi.