Eurasia Rail Kapılarını Açtı

Eurasia Rail Kapılarını Açtı

21 Haziran’da İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açan ve demiryolu sektörünü buluşturan EurasiaRail’de Sürdürülebilirlik, Enerji, İnovasyon ve Global İş Birlikleri gibi merakla beklenen konulara yer veriliyor.

10. Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler ve Lojistik Fuarı Eurasia Rail’in açılış töreni, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük başta olmak üzere, devlet yetkilileri, ülke temsilcileri ve sektörün önde gelen isimlerinin değerli katılımlarıyla gerçekleşti. ICA Events Türkiye Genel Müdürü Kemal Ülgen’in açılış konuşması ile başlayan fuar 3 gün boyunca sektörün nabzını tutacak.

Cezayir, Azerbaycan, Bulgaristan, Kanada, Çin, Kolombiya, Çekya, Mısır, Fransa, Gürcistan, Almanya, Gana, Hindistan, İtalya, Kosova, Moldova, Nijerya, Portekiz, Katar, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, İspanya, BAE, İngiltere, Özbekistan gibi yaklaşık 34 ülkeden 200’ün üzerinde profesyonel satın almacının katılım sağladığı fuarın konferans programı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, TCDD ve TCDD Taşımacılık destekleriyle İstanbul Fuar Merkezi’nde başladı.

tcdd.jpg

eskisehir500-elektrikli-lokomotif.jpg

crrc-rail-istanbul.jpg