Lufthansa ve SIA ile işbirliğini genişliyor

Lufthansa ve SIA ile işbirliğini genişliyor

Lufthansa Grubu ve Singapur Havayolları (SIA)  arasında Kasım 2015’de imzalanan ticari işbirliği anlaşması ilk meyvelerini vermeye başladı: Ortak girişime katılan üç havayolu şirketi Lufthansa, Singapore Airlines (SIA) ve Swiss International Airlines (Swiss) imzaladıkları ortak uçuş (code share) anlaşmasının kapsamını daha da genişletiyor. Böylelikle her üç havayolu şirketinin yolcularına daha fazla bağlantı ve varış noktası seçeneği sunulmuş oluyor.Yolcular...

Lufthansa Grubu ve Singapur Havayolları (SIA)  arasında Kasım 2015’de imzalanan ticari işbirliği anlaşması ilk meyvelerini vermeye başladı: Ortak girişime katılan üç havayolu şirketi Lufthansa, Singapore Airlines (SIA) ve Swiss International Airlines (Swiss) imzaladıkları ortak uçuş (code share) anlaşmasının kapsamını daha da genişletiyor. Böylelikle her üç havayolu şirketinin yolcularına daha fazla bağlantı ve varış noktası seçeneği sunulmuş oluyor.

Yolcular bundan böyle Singapur Havayolları’nın genişletilmiş code share bağlantıları ile Frankfurt’ un yanısıra Münih ve Zürih üzerinden gerçekleşecek 20’yi aşkın ortak uçuş seçeneği sayesinde Avusturya, Belçika, Almanya ve İsviçre’deki birçok varış noktasına kolaylıkla ulaşabilecekler veya aynı şekilde bu varış noktalarından başlayacak uçuşlardan yararlanabilecekler. 

Etiketler :