50 araçlık MAN çekici siparişini tamamladı

50 araçlık MAN çekici siparişini tamamladı

Uluslararası alanda frigorifik ve tenteli araçlarla komple parsiyel taşımacılığın yanı sıra, gümrüklü antrepo ve lojistik hizmetleri de veren Erhanlar Uluslararası Nakliyat’ın 50 araçlık MAN siparişinin teslimatı, düzenlenen törenle tamamlandı. Erhanlar Uluslararası Nakliyat’ın İzmir Kemalpaşa’daki tesislerinde gerçekleştirilen törenle, siparişin son bölümü olan 20 adet yeni nesil MAN TGX EfficientLine 2 Euro 6 araç teslim edildi.

Erhanlar Uluslararası Nakliyat’ın araç filosu; tamamen çevreye duyarlı, Avrupa normlarına uygun, yeşil ve sessiz motorlu MAN araçlardan oluşuyor. Erhanlar Uluslararası Nakliyat’ın toplam 120 araçtan oluşan geniş ve etkin filosu, son teslim alınan 20 adet MAN TGX EfficientLine 2 Euro 6 ile daha da güçlendi.

İzmir’de gerçekleştirilen teslimat törenine, Erhanlar Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Turan, Erhanlar Uluslararası Nakliyat Satın Alma ve Filo Yönetim Müdürü Doğan İncedoğan, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Koordinatörü Ataç Şeran’ın yanı sıra her iki şirket yöneticileri de hazır bulundu.

ERHAN TURAN: “ÜSTÜN NİTELİKLERİ NEDENİYLE MAN’I TERCİH ETTİK”

Teslimat töreninde konuşan Erhanlar Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Turan, sundukları yüksek hizmet kalitesi ile örtüşen üstün nitelikleri nedeniyle MAN araçlarını tercih ettiklerini belirtti. Turan, “MAN, gerek ileri teknolojisi ve gerekse diğer tüm üstün nitelikleri ile şirketimizin sunduğu uluslararası hizmet kalitesini birebir karşılayan bir marka. Bunun yanı sıra çevresel sürdürülebilirlik konusunda da önemli bir noktada ve bunu EfficientLine 2 serisi ve Euro 6 motorlarıyla çok daha ileri bir konuma taşıdılar” dedi.

DOĞAN İNCEDOĞAN: “DÜŞÜK IŞLETME MALIYETI VE HER KOŞULDA YÜKSEK PERFORMANS…”

MAN’ın araçlarıyla olduğu kadar, Satış Sonrası Hizmetler ve ömür boyu maliyetler açısından da önemli bir fark yarattığına dikkat çeken Erhanlar Uluslararası Nakliyat Satın Alma ve Filo Yönetim Müdürü Doğan İncedoğan da, “MAN, her koşulda yüksek performans sağlayan üstün nitelikli araçlarıyla olduğu kadar, Satış Sonrası Hizmetler’de sunduğu avantajlar, düşük işletme maliyetleri ve yaşam boyu maliyetler açısından da sektörünün en rekabetçi markası konumunda” açıklamasında bulundu.

ATAÇ ŞERAN: “MAN, YAŞAM BOYU İŞ ORTAKLARININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK YAKLAŞIMLAR GELİŞTİRMEKTE”

MAN’ın tüm müşterilerine karşı sergilediği ‘yaşam boyu iş ortağı’ yaklaşımını vurgulayan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Koordinatörü Ataç Şeran ise “MAN, bu çerçevede yaklaşımı ile gerek araç gerekse hizmet bazında yaşam boyu iş ortaklarının yüzünü güldürecek yaklaşımlar geliştirmekte ve sergilemektedir” diyerek, Erhanlar Uluslararası Nakliyat yetkililerine MAN tercihlerinden dolayı teşekkür ederek, her iki şirket arasında yıllardır sürdürülen işbirliğinin, çok daha ileri noktaları taşınacağına olan inancını dile getirdi. 

Etiketler :