Denizlili lojistikçi 10 adet Iveco 460 aldı, filosundaki araç sayısını 70’e yükseltti

Denizlili lojistikçi 10 adet Iveco 460 aldı, filosundaki araç sayısını 70’e yükseltti

Denizli’nin önemli lojistik firmalarından olan Günay Nakliyat’a 10 adet Iveco teslim edildi. Denizli bölgesinde kömür ve çimento nakliyesi yapan Günay Nakliyat, 10 adet Iveco 460 Euro 5 EEV araçla filosundaki araç sayısını 70’e çıkarttı. Denizli Iveco bayii Şahinler Otomotiv tarafından teslimatı gerçekleştirilen törene firma yetkilileri Günay Kökçü ve Adem Kökçü, Şahinler Otomotiv Satış Müdürü Fikri Kanat katıldı.Tören de konuşma yapan Günay Kökçü...

Denizli’nin önemli lojistik firmalarından olan Günay Nakliyat’a 10 adet Iveco teslim edildi. Denizli bölgesinde kömür ve çimento nakliyesi yapan Günay Nakliyat, 10 adet Iveco 460 Euro 5 EEV araçla filosundaki araç sayısını 70’e çıkarttı. Denizli Iveco bayii Şahinler Otomotiv tarafından teslimatı gerçekleştirilen törene firma yetkilileri Günay Kökçü ve Adem Kökçü, Şahinler Otomotiv Satış Müdürü Fikri Kanat katıldı.

Tören de konuşma yapan Günay Kökçü şunları söyledi: “Uzun yıllardır nakliye sektörüne Günay Nakliyat olarak hizmet vermekteyiz. Önceliklerimiz arasında yapmış olduğumuz nakliye çözümlerinde müşteri memnuniyetini üst seviyede tutup vermiş olduğumuz nakliye  taahhütlerini zamanında yerine getirmektir. Firmanın zaman içerisinde bu noktaya gelmesinin en önemli nedeni de tarafımıza duyulan güvendir. Tabi ki bu taahhütleri yerine getirebilmek adına ekipman yatırımlarımıza da devam ediyoruz. Bugün teslim almış olduğumuz 10 adet Iveco Hi-Road 460 araçlar Iveco’nun yıllardır süregelen ve pazarın kabul etmiş olduğu sağlamlığının geldiği son noktadaki araçlardır. Bir çok ağır faaliyette kullanmış olduğumuz Iveco markası dayanıklılığı, sorunsuzluğu ve düşük kullanım maliyetleri ile her zaman dikkatimizi çeken ve filomuzda bulundurduğumuz araçlardır. Bu yeni araçlarla da sektörde bize duyulan güvenin  devamlılığını sağlamak maksatlı önem arz etmektedir. Bu vesile ile araçların teslimatlarını gerçekleştiren Şahinler Otomotiv’e de teşekkür ederim.

Şahinler Otomotiv Satış Müdürü Fikri Kanat Yapmış da yaptığı açıklamada, “Denizli ve çevresinde  Iveco markasıyla ilgili  çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir. Bir çok lojistik firmasıyla olan ilişkilerimiz markamızın gücü ve Şahinler Otomotiv sunmuş olduğu hizmet kalitesiyle son yıllarda çok ciddi bir yükseliş içerisindedir. Bu yükselişte yanımızda olan ,  Iveco markasını tercih eden ve bölgemizin önemli nakliye firmalarından olan Sayın Günay Kökçü ve Adem Kökçü’ye teşekkür ediyorum” dedi.