Günde 3 bin sefer yapan lojistikçi 25 adet MAN çekici ile filosunu yeniledi

Günde 3 bin sefer yapan lojistikçi 25 adet MAN çekici ile filosunu yeniledi

Borusan Lojistik, yurt içi taşımalarında MAN TGS 18.440 4x2 BLS araçları tercih etti. Bu çerçevede MAN ile yapılan anlaşma ile 25 adet çekici, nakliye operasyonlarında kullanılmak üzere MAN Bölge Bayi MAPAR tarafından Borusan Lojistik’e teslim edildi.

Borusan Lojistik Gemlik - Liman Tesisleri’nde gerçekleşen teslimat törenine, Borusan Lojistik Türkiye Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Serdar Erçal Komple Taşımacılık Grup Müdürü Erdoğan Yahşi, Filo Yönetim Müdürü Alper Durdağ ve Satınalma Yöneticisi Emel Tuna Aktaş ile MAN adına MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul ve Konya Şubeleri Grup Müdürü Aydın Yumrukçal, İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun, Bölge Koordinatörü Kadri Başaran ve MAPAR adına ise Bursa Genel Müdürü Tanju Nayır ile Satış Müdürü Murat Yılmaz katıldılar. Projenin finansmanını gerçekleştiren VDF adına ise Satış Müdürü Mehmet Kılıç ve Bölge Koordinatörü Doğan Gamsız teslimat töreninde yer aldı.

SERDAR ERÇAL: “GÜNLÜK 3 BİN SEFERİN YÜZDE 15’İNİ ÖZ MAL ARAÇLARIMIZLA YAPIYORUZ”

MAN araçlarını işletme maliyetlerindeki avantajlarının yanı sıra sağlam, konforlu ve güvenli olmaları nedeniyle tercih ettiklerini belirten Borusan Lojistik  Türkiye Lojistik Genel Müdür Yardımcısı  Serdar Erçal, uzun soluklu bir anlaşmaya imza attıklarına dikkat çekti. Günde ortalama 3000 sefer yaparak önemli bir hacmi yönettiklerini belirten Erçal, “Türkiye kara nakliye operasyonlarında yaptığımız günlük 3000 seferin yüzde 15’ini öz mal araçlarımızla gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimizin taşıma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamamaları ve çalışanlarımızın yaptıkları işi severek yapmalarının ön şartı olarak gördüğümüz kaza anındaki güvenlikleri ve konforlu bir sürüş yapmaları için 3 yılda bir araçlarımızı yeniliyoruz. Bunun yanı sıra Man ile yaptığımız bu anlaşma mali bağlamda da çok büyük bir avantaj yarattık. Elbette bu avantajı müşterilerimize maliyet avantajı olarak yansıtıyor olacağız” dedi.

MAN çekiciler ile birlikte Bakım Paketi de satın aldıklarını belirten Erçal “Araçlar 36 ay boyunca uzatılmış garanti ve parça değişimleri dahil tüm bakımların MAN tarafından sağlanacağı geniş kapsamlı bir paketle birlikte satın alınmıştır” dedi.

FİLO YENİLEME YATIRIMI

Bu sayede müşterilerine rekabetçi fiyatlar sunabildiklerini belirten Erçal, 36 ay sonunda araçların MAN TopUsed kapsamında geri satın alınacağının da altını çizerek “Filomuzu yenilemek adına yaptığımız bu yatırımımız 3 yılın sonunda anlaşılan şartlar çerçevesinde belirlenmiş olan fiyatlarla aldığımız araçlarımızı MAN’a geri satacağız. Bu fiyatları bugünden biliyor olmak, aracın 36 ay boyunca bakım tutarlarını hesaplayabiliyor olmak, maliyetlerimizi kontrol edebilmemiz ve rekabetçi olabilmemiz açısından çok önemli” açıklamasında bulundu.

AYDIN YUMRUKÇAL: “25 ADETLİK PROJE İLE BORUSAN LOJİSTİK İLE İŞBİRLİĞİMİZİ DAHA GENİŞ BİR BOYUTA TAŞIMA İMKANI BULDUK”

MAN araçlarının gerek donanım seviyeleri gerekse göstermiş oldukları performans ile pek çok lojistik firmasının ilk tercihi olduğuna dikkat çeken MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş İstanbul ve Konya Şubeleri Grup Müdürü Aydın Yumrukçal ise “Balnak ile 2004 yılından beri uluslararası nakliye tarafında süre gelen işbirliğimiz, Borusan Lojistik’in Balnak’ı satın alması ile devam etmekteydi. Bu 25 adetlik proje ile Borusan Lojistik’in yurt içi operasyonlarına da dahil olarak işbirliğimizi daha geniş bir boyuta taşıma imkanı bulduk. Borusan Lojistik’in yurt içi taşıma işlerinde de MAN’ı tercih etmesinden dolayı mutluyuz. İşbirliğimizin artarak devam etmesini diliyoruz” şeklinde konuştu.

İBRAHİM ALTUN: “ARAÇLARIMIZ TAŞIMALARINDA SAĞLADIĞI AVANTAJ İLE ÖN PLANA ÇIKIYOR”

Borusan Lojistik’in filosuna eklediği MAN TGS 18.440 4x2 BLS çekiciler hakkında bilgi veren İbrahim Altun da, “Araçlarımız, otomatik şanzıman, aeropaket, klima, ESP fren sistemi gibi zengin donanım seviyelerinin yanı sıra düşük boş ağırlığı ile özellikle rulo saç gibi tonaj hassasiyeti olan ürün taşımalarında sağladığı avantaj ile ön plana çıkıyor” dedi.

VDF Satış Müdürü Mehmet Kılıç ise; VDF olarak hem 2016’ya hem de MAN araç finansmanına, Borusan Lojistik gibi büyük bir proje ile başlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kılıç, farklı finansal çözümler ile MAN müşterilerine hizmet sunmayı hedeflediklerinide sözlerine ekledi.

Törenin ardından 25 adet MAN TGS 18.440 4X2 BLS çekici, Borusan Lojistik filosuna dahil olarak taşımacılık hizmetine başladılar.

Etiketler :