125 adet konteyner aldı ve konteyner parkını 1000’in üstüne çıkardı

125 adet konteyner aldı ve konteyner parkını 1000’in üstüne çıkardı

Reysaş Lojistik, konteyner parkına 125 adet daha konteyner ekledi. Reysaş Lojistik’in son yıllarda odaklandığı intermodal, ekonomik ve çevreci taşıma modellerine yatırım yapmaya ettiğini söyleyen Reysaş Lojistik  Satış ve Pazarlama Yöneticisi Gökhan Demircioğlu şu açıklamayı yaptı: “Uluslararası ve ulusal müşterilerimize 1000’in üzerinde konteynerle hizmet sunarken mevcut ve potansiyel müşterilerimizden gelen talepler üzerine 125 konteyneri daha parkımıza...

Reysaş Lojistik, konteyner parkına 125 adet daha konteyner ekledi. Reysaş Lojistik’in son yıllarda odaklandığı intermodal, ekonomik ve çevreci taşıma modellerine yatırım yapmaya ettiğini söyleyen Reysaş Lojistik  Satış ve Pazarlama Yöneticisi Gökhan Demircioğlu şu açıklamayı yaptı: “Uluslararası ve ulusal müşterilerimize 1000’in üzerinde konteynerle hizmet sunarken mevcut ve potansiyel müşterilerimizden gelen talepler üzerine 125 konteyneri daha parkımıza dahil ediyoruz.  Bu yeni alımla birlikte operasyonel yetkinliğimizi geliştirirken müşteri memnuniyetini de artırıyor olacağız.

İntermodal taşımacılığa oldukça önem veriyoruz bu alanda özellikle demiryolu ve karayolu kombinasyonu yatırımlarına ağırlık vermeyi planlıyoruz, mevcut karayolu filo ve altyapı ağımızı demiryolunda ki çeşitli tip ve özelliklerde üst yapı ekipmanlarımızla entegre edeceğiz. Bunun yanı sıra kendimize ait istasyonlar ve buralarda elleçleme için özel ekipman yatırımlarıyla bu kapsamda kullanılacak özel üst yapı taşıma ekipmanları yatırımlarımız devam edecek.

Lojistik operasyonlarımızı geliştirirken son yıllarda ağırlık verdiğimiz A sınıfı modern depo üretimlerimizde devam edecek. Türkiye’nin lider depocusu olarak 2017 ikinci çeyreğinde 1 milyon metrekare özmal kapalı alan depoya ulaşacağız.”

Etiketler :