Lojistik Ödülleri sahiplerini buluyor

Lojistik Ödülleri sahiplerini buluyor

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve Ege Lojistik Derneği (ELODER) tarafından ortaklaşa düzenlenen ve “iyi uygulamalar/başarı hikayeleri” temelli kurgulanan “Lojistik Ödülleri” için finale kalan başvurular açıklandı.

25 Nisan 2019 tarihi saat 13:30’da Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Çakabey Deniz Feneri Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan ve herkese açık olan yarışmanın final etabında, BOMI Group Türkiye, DB Tarımsal Enerji, Mla Lojistik, Nora Uluslararası Nakliyat, Park Palet, Select Bilişim, Stackpole International ve TMGD Danışmanlık firmalarının profesyonelleri kendi alanlarındaki başarı hikayelerini paylaşacak.

Jüri üyeliğini Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Üyesi Prof.Dr. Birdoğan Baki, ELODER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Doğrucu, Ege İhracatçılar Birliği (EİB) Genel Sekreteri İ. Cumhur İşbırakmaz, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Genel Sekteri Prof. Dr. Mustafa Tanyeri, Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Okan Tuna ve Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Genel Müdürü Cavit Uğur’un yapacağı yarışma bu yıl ilk kez gerçekleştiriliyor.

Temel amacı iyi lojistik ve tedarik zinciri uygulamalarının lojistik ekosisteminde paylaşılmasını sağlayarak hem uygulamaya hem de akademiye katkı sağlamak olan yarışmada finale kalan firmalar Tedarik Zinciri Tasarımı, Soğuk Zincir Uygulamaları, Bilişim Sistemleri ve Teknoloji Uygulamaları, Lojistik İnovasyon, Ulaştırma & Sevkiyat , Stok Yönetimi ve Depolama ve Sipariş Yönetimi alanlarında sunumlarını yapacak.

Etiketler :