Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin: “Verimlilik odaklı operasyonumuz tavsiye oranımızı artırıyor”

Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin: “Verimlilik odaklı operasyonumuz tavsiye oranımızı artırıyor”

Şubesiz operasyonun hem satıcıya hem de alıcıya verimlilik sağladığını söyleyen Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin, “Şubelerin büyüklük olarak düşünüldüğü sektörümüzde, önemli olanın verimli bir şekilde çözüm sunmak olduğuna inandık. Müşteri memnuniyetinde liderlik hedefiyle yola çıkmıştık ve nisan ayı tavsiye skoru ortalamamız 100 üzerinden 89 olarak gerçekleşti. Müşterilerimiz güler yüzlü hizmetimiz ve kargo takibinde sunduğumuz kolaylıklardan memnun olduklarını belirtiyorlar” dedi.

Eylül 2021’de faaliyetlerine başlayan ve altı ay gibi kısa bir sürede hizmetini 81 ile taşıyan Sendeo, şubesiz operasyonu sayesinde hem satıcıların hem de alıcıların deneyimlerine pozitif yönde katkı sağlıyor.

Klasik kargo yapılanmasından farklı olarak şubesiz operasyonla hizmet verdiklerini söyleyen Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin, “Klasik kargo operasyonundan farklı olarak dağıtım ve teslimat süreçlerimizde şubeler bulunmuyor. Gönderiler doğrudan 81 ildeki 11 transfer, 20 dağıtım merkezimiz üzerinden alıcılarla buluşuyor” dedi.  KOBİ’lerin öncelikleri arasında da zamanında ve eksiksiz teslimat olduğunu söyleyen Şahin, “KOBİ’lerin yüzde 70’inden fazlası zamanında ve eksiksiz teslimatı olmazsa olmazları arasında gösteriyor. Şubesiz operasyonumuz ve inovatif çözümlerimizle KOBİ’lerin ve tüm müşterilerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

“Müşteri memnuniyetinde liderliği hedefliyoruz”

Şubesiz operasyon ile birlikte iş süreçlerini dijitalleştirerek self servis hale getirdiklerini dile getiren Şahin, “Müşterilerimiz Sendeo 7/24 hizmetimizle web sitemizden, çağrı merkezinden ya da WhatsApp hattımızdan doğrudan bizlere ulaşabiliyor. Müşteri memnuniyetinin temelinde operasyon kadar bir diğer önemli kriter de çözüm sunmak. Bu doğrultuda sahadaki yüzümüz olan Saha Operasyon Sorumlularımız (SOS) için geliştirdiğimiz SOS APP ile gönderiler en kısa rota üzerinden alıcılarla buluşuyor. Hem doğrudan müşterimiz olan KOBİ’leri hem de onların müşterisi olan alıcıları dinliyor, hizmetimizi geliştiriyoruz. Hizmet ve müşteri odaklı yaklaşımımız, çözüm geliştirme anlayışımız iş sonuçlarımıza da yansıyor. Nisan ayı tavsiye skorumuz 89. Güler yüzlü hizmetimiz ve kargo takibiyle ilgili sunduğumuz seçeneklerden olumlu dönüşler alıyoruz. Müşteri memnuniyetinde liderliği hedefliyoruz ve bunun için farklı uygulamaları, yenilikleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :