ShipsGo, Avrupa’da Sayılı Tedarik Zinciri Girişimleri Arasında Yerini Aldı

ShipsGo, Avrupa’da Sayılı Tedarik Zinciri Girişimleri Arasında Yerini Aldı

2016 yılından bu yana, konteyner takip ve network konularında global düzeyde dijital hizmetler sunan ve 60’dan fazla ülkeye ihracat yapan global lojistik platformu ShipsGo, “The Supply Chain Management Startups Handbook (Tedarik Zinciri Yönetimi Start-Up Kitapçığı) 2021’de Türkiye'yi temsil eden 2 şirketten biri olarak seçildi.

“The Supply Chain Management Startups Handbook”, 27 Avrupa ülkesinden 15'ten fazla pazar segmentini kapsayan geniş bir startup şirket profil yelpazesi sunarak geleceğin tedarik zincirlerini şekillendirmeye yardımcı oluyor. Kitapçığın içinde, Avrupa tedarik zinciri ekosistemi ve Avrupa coğrafyalarında 15 pazarı kapsayan çeşitli startup profilleri farklı yönleri ile yer alıyor. Toplam 215 startup arasında, Türkiye’den seçilen ShipsGo’da yer alıyor. 

ShipsGo CEO’su Merdan Erdoğan yaptığı açıklamada; “ShipsGo olarak önümüzdeki 3 yıl içerisinde global satışlarımızın toplam satışlar içerisindeki oranını üst düzeylere çıkarmayı hedeflerken, mevcut hizmetlerimizde müşteri hizmet düzeyini daha da arttırmayı ve yeni dijital hizmetlerin lansmanını yapmayı hedefliyoruz. Bu yıl içerisinde, ikinci yatırım turu planlamamızı yaptığımız bu dönemde, böylesine saygın bir mecrada seçilerek yer almak bizleri çok memnun etti” dedi. 

Etiketler :