Uşak Üniversitesi’nde “Lojistik Kariyer” günleri gerçekleştirilecek

Uşak Üniversitesi’nde “Lojistik Kariyer” günleri gerçekleştirilecek

Uşak Üniversitesi’nde “Lojistik Kariyer” günleri düzenlenecek. 11 Mart’ta Uşak Üniversitesi Mustafa Kemal Paşa Amfisi’nde yapılacak konferansa katılacak konuşmacılar, “Yeni Mezun Olanlar İçin CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri”, “Tedarik Zinciri ve Yönetimi”, “E-Ticaretin Sahne Arkası ve Operasyon” ve “Türkiye Lojistik Sektöründe Neler Oluyor” konularında görüşlerini anlatacak.Konferansa konuşmacı olarak; Yeditepe Üniversitesi Uluslararası Lojistik...

Uşak Üniversitesi’nde “Lojistik Kariyer” günleri düzenlenecek. 11 Mart’ta Uşak Üniversitesi Mustafa Kemal Paşa Amfisi’nde yapılacak konferansa katılacak konuşmacılar, “Yeni Mezun Olanlar İçin CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri”, “Tedarik Zinciri ve Yönetimi”, “E-Ticaretin Sahne Arkası ve Operasyon” ve “Türkiye Lojistik Sektöründe Neler Oluyor” konularında görüşlerini anlatacak.

Konferansa konuşmacı olarak; Yeditepe Üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölüm Başkanı Erdal Nebol, Hepsiburada.com Türkiye Dağıtım Operasyonları Müdürü Ömür Batu Şengül, Orient Ekspres Lojistik Yöneticisi Mustafa Resul Aydın ve İnsan Kaynakları Ve İşveren Markası Uzmanı Aydan Çağ Aydın katılacak. 

Etiketler :