Xinerji Software T-Maxx ürün ailesi ile Logistech’te

Xinerji Software T-Maxx ürün ailesi ile Logistech’te

Türkiye’de 80’e yakın büyük lojistik işletmeye dijtal çözüm sunan Xinerji Software, Logistech’te T-Maxx ürün ailesini tanıttı.

Lojistik sektörüne yönelik 20 yıldır yazılımlar ve uygulamalar geliştiren Xinerji Software, İzmir’de gerçekleştirilen Logistech – Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı’na katılarak T-Maxx ürün ailesini sektörle buluşturdu.

xienerji.jpg

Xinerji Genel Müdür Yardımcısı Özcan Vurgun, İzmir ve Mersin gibi liman şehirlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “İzmir bölgesinde faaliyet gösteren büyük müşterilerimiz var. T-Maxx ürün ailemizin içerisinde denizcilikle ilgili, liman işletmeciliği ile ilgili çözümler de var. Limanları ve liman yatırımları olan bir bölge olması nedeniyle buraya ayrı bir önem veriyoruz. Burada bir yazılım eksikliği var, çözümlerimizle deniz ticareti içerisindeki lojistiği desteklemek istiyoruz.” dedi.

Denizcilik tarafında çok güçlü olduklarının altını çizen Vurgun, sundukları çözümler hakkında bilgi verdi. T-Maxx çözümünü kullanan müşterilerin, uygulama üzerinden hesaplamalar yapabildiklerini, bunları kayıt altına alabildiklerini ve evraklar üretebildiklerini aktaran Vurgun, maliyetlerin sistem üzerinden otomatik olarak da hesaplanabildiğini belirtti. Özcan, T-Maxx içerisindeki liman ve liman hizmetlerine yönelik uygulamanın şirketleşerek ayrı bir ürüne dönüşeceğinin bilgisini de verdi ve bu hizmeti globalde de sunacaklarını kaydetti.

Xinerji’den oyun değiştirecek çözüm

Oyun değiştirici olarak gördükleri “Dijital Forwarder” hizmeti ile ilgili de bilgiler veren Vurgun, müşterinin de işin içinde olduğu, işlerin tamamen otomasyona çevrildiği bir çözüm ürettiklerini aktardı. Vurgun, çözümle ilgili şu bilgileri verdi: “Bu çözümümüz sayesinde müşteriler, satış temsilcisi yerine lojistik firmasıyla dijital kanallar vasıtasıyla iletişim kuruyor. Direkt olarak bu kanal üzerinden fiyat alabiliyorlar. Bu sisteme ChatGPT’yi de ekliyoruz. Müşteriler artık direkt olarak WhatsApp üzerinden bilgiler alabilecekler. Lojistikçiler de aynı şekilde işleriyle ilgili farklı raporları, bilgileri WhatsApp üzerinden yazarak anında cevap alabilecekler.”

Etiketler :