Yılın Lojistik Şirketi Seçildi!

Yılın Lojistik Şirketi Seçildi!

Ekol Lojistik, Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri 2016 ödül töreninde “Yılın Lojistik Şirketi” seçildi. UTA Lojistik dergisi okuyucularının oyları ile belirlenen ödüller, 12 Mayıs’ta sahiplerini buldu. Hilton Bomonti Otel’de gerçekleştirilen törende ödülü, Ekol Lojistik Taşımacılık Grubu Genel Müdür Murat Boğ aldı.Hedeflerinin her zaman sürdürülebilir bir başarı yakalamak olduğunu vurgulayan Boğ sözlerine şu şekilde devam etti: “Ekol Lojistik olarak...

Ekol Lojistik, Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri 2016 ödül töreninde “Yılın Lojistik Şirketi” seçildi. UTA Lojistik dergisi okuyucularının oyları ile belirlenen ödüller, 12 Mayıs’ta sahiplerini buldu. Hilton Bomonti Otel’de gerçekleştirilen törende ödülü, Ekol Lojistik Taşımacılık Grubu Genel Müdür Murat Boğ aldı.

Hedeflerinin her zaman sürdürülebilir bir başarı yakalamak olduğunu vurgulayan Boğ sözlerine şu şekilde devam etti: “Ekol Lojistik olarak iyi bir marka olmanın yanı sıra iyi bir marka olarak kalabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunun için de sektörümüzün ihtiyaçları ve müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda yol haritamızı çizip, markamıza, Ar-Ge’ye, inovasyona yatırımlar yapıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımız ile elde ettiğimiz başarılar sonrasında bu ödüle layık olmak bizim için çok gurur verici. Bu motivasyon ile müşterilerimize özel lojistik çözümler üretmeye, başarımızı sürdürülebilir kılmaya devam edeceğiz. Hedefimiz her zaman katma değer yaratan, stratejik bir iş ortağı olarak geçmişte olduğu gibi günümüzde de gelecekte de sektörümüzün ufkunu açmak olacak.”

Etiketler :