Pamukkale Turizm 7 adet Tourismo 2+1 aldı

Pamukkale Turizm 7 adet Tourismo 2+1 aldı

Mercedes-Benz Türk, Pamukkale Turizm’e 7 adet Tourismo 16 RHD 2+1 teslim etti. Mercedes-Benz Türk’ün Hadımköy’deki tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine Pamukkale Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ve Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan katıldı. Mercedes-Benz Türk Otobüs...

Mercedes-Benz Türk, Pamukkale Turizm’e 7 adet Tourismo 16 RHD 2+1 teslim etti. Mercedes-Benz Türk’ün Hadımköy’deki tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine Pamukkale Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ve Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan katıldı. 

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, “Bugün Mercedes-Benz Türk için çok önemli bir gün. Çünkü Türkiye’nin en önemli otobüs firmalarından biri olan Pamukkale Turizm ile çalışmaktan çok mutluyuz. Bizim için çok mutlu bir gün. Tourismo, yakıt tüketimi konusunda çok iddialı bir araç. Bu araçların Pamukkale’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bugün 7 aracın teslimatını yaptık ancak 2 ay içinde Pamukkale Turizm’e 18 adetlik araç teslim ettik” dedi.  

Pamukkale Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, “Mercedes-Benz Türk ile Pamukkale’nin işbirliği yıllardır devam ediyor ve inşallah devam edecek. Bugün otobüs tercihinde en önemli nedenlerden biri işletme maliyeti. Maliyetlerimizin yüzde 50-55’ini yakıt oluşturuyor. Bu nedenle yakıt tüketimi otobüs tercihinde bizim için önemli” dedi. 

Etiketler :