150 adet Mercedes-Benz kamyon ve çekici aldı

150 adet Mercedes-Benz kamyon ve çekici aldı

Mercedes-Benz Türk’ten dev teslimat. Mercedes-Benz Türk, Özbaylar Petrol’e 150 adet Actros ve Arocs araç teslim etti. 98 adedi inşaat kamyonu, 62 adedi çekiciden oluşan dev teslimat Sarıyer’deki Sabancı Müzesi’nde gerçekleştirildi. Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Kamyon Satış ve Pazarlama Direktörü Bahadır Özbayır, Mercedes-Benz Yetkili Bayii Gülsoy Otomotiv Anadolu Şube Genel Müdürü Serkan Açar, Özbaylar Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özbay ve Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk B

Mercedes-Benz Türk Kamyon Satış ve Pazarlama Direktörü Bahadır Özbayır teslimat töreninde yaptığı konuşmada, “Özbaylar bizim çok uzun süredir tandığımız müşteriden de öte bir firma, bir iş ortağımız. 2010 yılında başlayan işbirliğimizde bugüne kadar kendilerine 670 adet araç teslim ettik. Bugün teslim ettiğimiz 150 aracın 62 adedi çekici, 98 adedi ise inşaat kamyonlarından oluşuyor. Mercedes-Benz Türk olarak Türkiye’de üretilen her 3 kamyondan 2’sini biz üretiyoruz. Ürünlerimizi müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre üretiyoruz. Son 15 yıldır kamyon pazarında üst üste tartışmasız liderliğimiz devam ettiriyoruz. İhracatımızı da sürekli artırıyoruz. Özbaylar Petrol’e markamızı tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu araçların Özbaylar’a hayırlı olsun, bol kazançlar diliyorum” dedi.

Mercedes-Benz Yetkili Bayii Gülsoy Otomotiv Anadolu Şube Genel Müdürü Serkan Açar, “Mustafa Bey (Özbayır) benim için bey değil bir ağabeydir. Ülkemizin geçtiği bu süreçte böyle bir yatırım yapmak kolay değil. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Özbaylar Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özbay, “Herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni yatırımlarımız olacak. Şu anda şehir hastanelerinde çalışıyoruz. Piyasa şartlarına göre 100 adet daha ilave araç yatırım düşünüyoruz. Şu an filomuzda 223 adet aracımız var. Bu araçlar için 25 milyon euro yatırım yaptık” diye konuştu.

 

Etiketler :