DAF LF'ye 2019 Yılın Kamyonu Ödülü

DAF LF'ye 2019 Yılın Kamyonu Ödülü

Üst üste üçüncü kez DAF LF serisi İngiltere’deki yıllık Ticari Filo Ödülleri’nde ‘Yılın Kamyonu’ seçildi. Ayrıca ‘Yılın Üreticisi’ ödülü de DAF Trucks’ a gitti. Böylece DAF, 2019 ödül töreninde kamyonlarla ilgili en önemli iki ödülü ele geçirdi. Ödüller, İngiltere taşımacılık sektöründen profesyonellerin içinde bulunduğu Ticari Filo eleştirmenlerinin yaptıkları oylama sonucunda verildi.

DAF LF daha önce yılın kamyonu ödülünü 2018 ve 2017 yıllarında kazandı. 2016’da DAF’ın hafif hizmet tipi serisi de Urban Delivery Truck kategorisinde skor kaydetti.İngiltere filo sektöründe şimdiye kadar süren zorlu rekabet ortamında, DAF LF serisi çok yönlülüğü, güvenilirliği, satış sonrası desteği ve her yönden çekiciliği ile filo operatörleri ve mal sahipleri arasında son derece saygı görüyor.

Pazarlama ve Satış Müdürü ve DAF Trucks Yönetim Kurulu Üyesi Richard Zink de,  ‘LF serisinin üst üste üçüncü kez bu ödülü alması çok memnuniyet verici ve alınan ödül özenle yapılmış bu çok yönlü makinaların uzun ömürlülüğünün bir kanıtı. Bu ödülün mal sahipleri ve filo operatörlerinin geri bildirimleri sonucu geldiği gerçeği çok önemlidir. Ürünlerimizin ve hizmetlerimizin performansını onları her gün deneyimleyenlerden daha iyi değerlendirecek kimse yoktur. Aynı operatörler yüksek verimlilik, ultra güvenilirlik, maksimum çalışma süresi talep ediyorlar ve elbette olağanüstü DAF bayi ağımıza rakipsiz seviyelerde satış sonrası desteği sağladığı için şans verilmeli" dedi.

Etiketler :