Filosuna 45 adet daha treyler daha kattı, 150 adetlik treyler yatırımını tamamladı

Filosuna 45 adet daha treyler daha kattı, 150 adetlik treyler yatırımını tamamladı

Tırsan Treyler, Borusan Lojistik'e 45 adet Perdeli Multi Ride semi-treyler teslim etti. Tırsan Treyler’in Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Borusan Lojistik İcra Kurulu Üyesi Okyay Öztuğran, Borusan Lojistik Karayolu Operasyon, Filo, Tedarik ve İhracat Operasyonları Müdürü Doğan Yıldız, Borusan Lojistik Stratejik Pazarlama Müdürü Arzu Gözet ve Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katıldı.

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu teslimat töreninde konuşan, “Artık önümüzdeki 5 yıl işimize odaklanacağız. Son dönemde dövizdeki dalgalanma bizi rahatsız ediyor. Bu dönemde ayakta kalmanın, mevcudu korumanın peşindeyiz. Bugün burada Borusan Lojistik’e 45 adet treyler teslim ediyoruz. Bu treylerlerin Borusan Lojistik’e hayır olmasını diliyorum” dedi.  

Borusan Lojistik İcra Kurulu Üyesi Okyay Öztuğran, “Yakın geçmişte Tırsan’dan 105 adet treyler almıştık. Bugün de 45 adet daha treyler teslim alacağız. Böylece 150 adetlik treyler yatırımımızı tamamlamış olacağız. Bu yıl Çin-Türkiye arasında taşımacılık başlattık. Avrupa bizim ana pazarımız ama sadece Avrupa değil, büyüme yolculuğumuzu diğer bölgelerde de devam ettireceğiz” dedi.

Borusan Lojistik Karayolu Operasyon, Filo, Tedarik ve İhracat Operasyonları Müdürü Doğan Yıldız  ise yaptığı açıklamada, Borusan Lojistik olarak temel amaçlarının Avrupa ile Orta Asya’yı birbirine bağlamak olduğunu bu amaçla yaptıkları treylerlerin filolarının esnek yönetimini destekleyen özelliklere sahip olduğunu belirtti.

Borusan Lojistik Stratejik Pazarlama Müdürü Arzu Gözet ise törende, “Borusan Lojistik ve Tırsan Treyler inovasyona ve Ar-Ge’ye destekleyen firmalar. Bu iki markanın işbirliği yapması bizim için gurur verici. Borusan Lojistik stratejilerinin içinde yurtdışında büyümek en önemli stratejilerden birini oluşturuyor” dedi.

Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç, “Borusan Lojistik, yurtiçinde ve yurtdışında farklı ekipmanlar kullanıyorlar. Bizden farklı çekicilere uyumlu treyler talep ettiler. Bununla ilgili Tırsan Ar-Ge Merkezi’ne teşekkür ediyorum. Ar-Ge Merkezimiz Tırsan Multi Ride treyleri geliştirdiler. Tırsan Multi Ride, piyasadaki tüm çekicilere uyumlu. Borusan Lojistik’in tüm isteklerin yerine getirmiş olduk” dedi.

Etiketler :