Otokar, Atlas bayileriyle buluştu

Otokar, Atlas bayileriyle buluştu

Otokar, hafif kamyon segmentinin güçlü aracı Atlas’ın bayileriyle bir araya geldi. Türkiye genelindeki kamyon bayilerinin yöneticilerinin katılım gösterdiği toplantıda, mevcut faaliyetler, hizmetler, kamyon pazarı ve hedefler konuşuldu.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türkiye genelindeki etkin bayi ağıyla ilişkilerini güçlendirmeye devam ediyor. Kullanıcı beklenti ve isteklerine uygun araçlar geliştirerek müşteri memnuniyetini odak noktasına koyan Otokar’ın üst yönetimi ile pazarlama, satış, satış sonrası hizmetler, mühendislik ve yedek parça ekipleri, Otokar’ın Sakarya’daki fabrikasında kamyon bayileriyle bir araya geldi. Toplantıya Otokar Ticari Araçlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Alptekin, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı H. Basri Akgül, Satış Direktörü Murat Tokatlı, Pazarlama Müdürü Tarkan Burak, Ticari Araçlar Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Oğuz Doruk, Yedek Parça Satış ve Pazarlama Müdürü Orçun Şeramet ve diğer Otokar yöneticileri katıldı.

Otokar’ın Türkiye genelindeki Atlas kamyon bayilerinin yöneticilerinin katıldığı toplantıda, mevcut hizmet ve faaliyetler hakkında bilgi paylaşımında bulunulup, kamyon pazarı değerlendirildi. Toplantıda ayrıca, gelecek dönem hedefleri konuşuldu. 

Etiketler :