Otokar'dan Şırnak'a 6 Adet CENTRO Teslimatı

Otokar'dan Şırnak'a 6 Adet CENTRO Teslimatı

Otokar'ın belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak tasarladığı mikrobüs CENTRO, şehirlerin havasını değiştirmeye devam ediyor. Sahip olduğu ferah iç hacmiyle yeni bir yolculuk deneyimi vadeden, teknolojisi ve yüksek güvenlikli donanımı ile sürücüsüne güven veren 6 adet CENTRO, düzenlenen törenle Şırnak’ta hizmet vermeye başladı.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, bu yıl ürün ailesine kattığı CENTRO ile toplu taşımada belediyelerin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Mayıs ayında düzenlenen Busworld fuarından günümüze toplu taşımada yılın en gözde araçlarından biri olmayı başaran CENTRO’nun yeni teslimat adresi Şırnak oldu. Otokar'ın 60 yıla yakın deneyimiyle geliştirdiği yeni aracı Menemen ve Balıkesir'in ardından Şırnak'ta da hizmet vermeye başladı.

Özel halk otobüsü olarak Şırnak şehir içi toplu taşıma hizmetlerinde kullanılmaya başlanan araçların teslimat töreni Şırnak Valisi Osman Bilgin, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak belediye meclis üyeleri , belediye birim müdürleri, Otokar Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Umut Parti, Otokar Ticari Araçlar Bölge Servis Yöneticisi Mehmet Bars, Otokar Bayi Unat Otomotiv’in sahibi Şükrü Unat, Otokar Şırnak Yetkili Servisi Yürek Otomotiv’in sahibi Emin Yürek’in katılımlarıyla Şırnak Belediyesi’nde gerçekleşti.

Etiketler :