Otokar'ın 'Servis Günleri' başlıyor

Otokar'ın 'Servis Günleri' başlıyor

Otokar’ın ticari araç sahipleri tarafından merakla beklenen ‘Servis Günleri’ kampanyası için geri sayım başladı. 14 Haziran’da başlayacak kampanya kapsamında ticari araç sahipleri işçilik, yedek parça, periyodik bakım ve mekanik parçalarda yüzde 20 indirim fırsatından yararlanacak. Tüm Otokar ticari motorlu araç sahipleri için düzenlenen kampanya 14 Temmuz’da sona erecek.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, satış sonrası hizmetleriyle sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Türkiye’nin öncü ticari araç üreticisinin her yıl merakla beklenen “Otokar Servis Günleri” kampanyası 14 Haziran’da başlayacak. Ticari araç sahipleri ayrıcalıklı kampanya fırsatlarından 30 gün yararlanabilecek.

Türkiye genelindeki yaygın servis ağıyla kullanıcısına satış sonrasında düşük bakım giderleri ve uygun parça maliyetiyle de her daim kazandıran Otokar’ın, ticari motorlu araçlar için düzenlediği "Otokar Servis Günleri" kampanyası kapsamında araç sahipleri işçilik, yedek parça, periyodik bakım ve mekanik parçalarda yüzde 20 indirim fırsatından yararlanacak. Kampanyaya katılan tüm Otokar müşterilerine üst düzey sürüş güvenliği için 70 yetkili servis noktasında araç check-up hizmeti ücretsiz olarak yapılacak.

Etiketler :