Sarp Intermodal'a Tırsan’dan 180 adet swap-body

Sarp Intermodal'a Tırsan’dan 180 adet swap-body

Geçtiğimiz yıl Tırsan'dan 20 adet araç alan Sarp Intermodal, 100 adet swap-body aldı, 80 adet daha alacak.

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “2018’de üretim sayısı olarak 10 bini geçtik. Bunun yaklaşık 9 binini ihraç ettik. Bu bizi gerçekten gururlandırdı. Özellikle tren ve karayolu kombinasyonları ön plana çıkıyor. Özellikle Avrupa pazarında çalışan firmalarda swap-budy tercihi oldukça yüksek. Sarp Intermodal’da bu konuda öncülük eden firmalardan biri. Geçtiğimiz yıl 20 adet treyler teslim ettiğimiz Sarp’a bugün 100 adet swap-body teslim ediyoruz, 80 adet daha teslim edeceğiz.

Öte yandan Hollanda’daki şirketimiz 100 yıldan fazla süredir faaliyet gösteren şirket ile işbirliğine gittik. Bu işbirliği ile yeni pazarlara da açılacağız. Bunların hepsinin temelinde bir vizyon var” dedi. 

Sarp Intermodal Yönetim Kurulu Başkanı Onur Talay ise “Sarp Intermodal, intermodal taşımacılıkla ilgili ön firmalardan biri. Bu yıl 5. yılımızı kutluyoruz. 45’lik konteynerde en fazla hareketi yapan şirketiz. Geçen yıl swap-body yatırımına girdik. Bu konuda çok fazla arayışa girmemize gerek yoktu. Bu konuda kalitesine güvendiğimiz Tırsan’a güvendik. Bugün 100 adet swap-body alacağız, 80 tane daha olacak. 20 tane de geçen yıl almıştık. Toplam 200 adet oldu. İhracatçılar ve ithalatçıların bizi tercih etmelerinin nedeni modelimizin ekonomik olması. Öte taraftan biz yeşil lojistik yapıyoruz. Şirketimiz her yıl yüzde 40-50 oranında büyüyor. Doğru bir yatırım yaptık. Bizim işimiz hazır. Projenin tamamını Tırsan Finans finanse etti” dedi.  

Sarp Intermodal Yönetim Kurulu Başkanı Onur Talay ve Sarp Intermodal COO'su Şenol Taş. 

Etiketler :