Tırsan 2022 yılında 22 yeni ürünü ve 50 inovasyonu sektörle buluşturdu

Tırsan 2022 yılında 22 yeni ürünü ve 50 inovasyonu sektörle buluşturdu

Tırsan, 46 yıldır lider

Tırsan Treyler, 46 yıldır, konusunda uzman ve deneyimli ekipleri ile Türkiye’nin sürekli lideri ve Avrupa pazarında her sektörün çözüm ortağıdır. 2022 yılında, yetkin Ar-Ge ekipleri ile her hafta bir patent üreterek, Avrupa treyler inovasyon yarışmasında her kategorisinde toplam 9 ödülle geliştirme faaliyetlerini uluslararası tescilledi.  Treyler sektörünü üretim ve ihracatta Türkiye’nin zirvesine taşıdı. Yalnızca bir senede 22 yeni araç ve 50 inovasyonu sektör ile buluşturdu, yatırımlarına devam etti.

Tırsan, yetkin, deneyimli ekipleriyle ile müşterilerinin rekabetçiliğini artıracak ürün geliştirmelerine hız kesmeden devam etti. Tüm süreçlerde müşterilerinin her zaman yanında olarak, 2022 yılında da sefer sayısını artırmak ve operasyonlarında verimlilik hedeflerine ulaşmak isteyen firmalarının ilk tercihi oldu.

Müşterilerinin başarısı için tedarik, teslimat, servis ve tüm ihtiyaçlarını azami özen ile karşılayan Tırsan ekipleri, Türkiye’nin gelişen ihracat başarısında, nakliyecileri en sağlam ve uzun ömürlü, kullanıcı ve bakım dostu ürünleriyle ve tüm süreçlerde destekledi.

22 YENİ ÜRÜN

Tırsan, yalın üretimi ve mühendislik birikimi ile Avrupa’nın en geniş ürün gamını üretebilen tek üretici konumunda bulunuyor. Sektörün ilk Ar-Ge merkezinde çalışan 150’den fazla mühendis kadrosu ile haftada 1 patent alarak, otomotivin en çok patent alan 2. Üreticisi oldu. Uluslararası deneyimi, mühendislik birikimi ve yalın üretim altyapısı ile müşterilerinin rekabet gücünü artıran Tırsan yetkin ekipleri yalnızca 2022 yılında 22 yeni ürünü ve 50 inovasyonu sektörle buluşturdu.

2022'DE 9 ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU

Avrupa Treyler Inovasyon Ödüllerinde yalnızca 3 dönemde tüm kategorilerde ödül alan ilk ve tek üretici Tırsan, 2022 İnovasyon ödüllerinde de 2 ödül birden alarak, toplam 9 ödülle treyler teknolojisini tüm Avrupa için geliştirmeye devam ediyor.

ISO 500'DE 116. SIRADA

Tırsan, İstanbul Sanayi Odası 2021 Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi kuruluşu listesinde, treyler sektörünün tek temsilcisi, otomotiv sektörünün 8. ve 100% Türk sermayeli en büyük şirketi olurken, genel listede 116. sırada yer aldı.

Tırsan, son 5 yıl içerisinde toplam 1.1 milyar doların üzerinde ihracat gerçekleştirdi. Türkiye İhracatçılar Meclisi 2021 ilk 1000 firma içerisinde, treyler sektörünü zirveye taşıyarak, otomotiv sektöründe 14., genel sırada 84. sırada yerini aldı.

HER GÜN 30 SÜREKLİ GELİŞİM PROJESİ

Yalın prensipleri ile homologasyondan kaliteye, teknoloji yönetiminden satış sonrası hizmetlere kadar tüm Tırsan ekipleri her gün 30 sürekli gelişim projesini devreye alarak süreçlerini sürekli iyileştiriyor ve müşteri için değer yaratmaya devam ediyor.

5 YILDA 40 MİLYON AVRODAN FAZLA YATIRIM

Avrupa’nın en büyük ve donanımlı üretim tesislerinden Adapazarı Mega Kampüs’ünde, 81 üretim teknolojisi ile 365.000 metrekarede üretim yapan, Tırsan akademi ile ekiplerinin yetkinliğini sürekli geliştiren Tırsan aynı zamanda son 5 senede 40 milyon avrodan fazla altyapı, modernizasyon, verimlilik ve güvenlik yatırımı yaptı.

Etiketler :