Tırsan, Avrupa’daki iş ortakları ile buluştu

Tırsan, Avrupa’daki iş ortakları ile buluştu

Tırsan 13 ülkeden gelen iş ortaklarıyla Goch tesisinde buluştu. Avrupa çapındaki yeni bakım onarım hizmeti K-Advance Care ve Kässbohrer Hafif Perdeli Maxima tanıtıldı. Kuzey Ren Vestfalya Alman Taşımacılık ve Lojistik Birliği (VSL-NRW) ile işbirliğini pekiştirdi.

Tırsan Treyler, 30 Haziran 2016 tarihinde Almanya’nın Goch şehrindeki tesislerinde iş ortaklarıyla geleneksel yaz buluşması olan ‘Summerfest’de bir araya geldi. Etkinlikte Tırsan’ın Avrupa çapındaki yeni satış sonrası hizmeti ve mayıs ayı başında Türkiye piyasasına sunulan hafif perdeli treyleri tanıtıldı.

Summerfest 2016 etkinliği, Tırsan’ın Avrupa’daki müşteri ve temsilcilerini temsilen 13 ülkeden gelen iş ortaklarının katılımıyla gerçekleşti. Kuzey Ren Vestfalya Alman Taşımacılık ve Lojistik Birliği (VSL-NRW - Verband Spedition und Logistik Nordrhein-Westfalen e.V.) üyeleri de, Tırsan’ın Goch tesislerinde düzenlenen yarıyıl toplantılarının ardından etkinlikte yerlerini aldı.

Summerfest 2016’da konuşan Tırsan’ın İş Geliştirmeden sorumlu İcra Kurulu Üyesi İffet Türken, “Bugün burada iş ortaklarımızla birlikte olmanın gururunu yaşıyoruz. Sektör bileşenleri ile kurduğumuz uzun süreli işbirlikleri sayesinde Avrupa’nın en hızlı büyüyen treyler üreticisi olmaya devam ediyoruz. Bu yılın ilk beş ayında Avrupa’da satışlarımız iki kattan fazla arttı. Almanya’da ise büyümemiz hızlanarak devam ediyor. İlk beş ayda trafiğe kayıt oranımız, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 70.9 oranında yükseldi” dedi.

Başarımızı, sektör bileşenleri ile kurduğumuz verimli birlikteliklerin yanı sıra, güçlü Ar-Ge altyapımız sayesinde doğru müşteri için doğru ürünü geliştirebilme yetkinliğimize ve sürdürülebilir taşımacılık çözümleri sunmamıza borçluyuz” diyen Türken, “Bunun son örneği, herşey dahil satış sonrası hizmetimiz olan K-Advance Care ve Kässbohrer Hafif Maxima Perdeli treylerimizdir” ifadelerini kullandı.

Almanya’nın Goch kentinde 1998 yılından bu yana üretim tesisi bulunan Tırsan, bu yılın üçüncü çeyreği içerisinde Ulm şehrinde yeni bir üretim tesisini devreye almaya hazırlanıyor. 

Etiketler :