BKM Lojistik, filosunda 95 adetlik yenileme ve ek alım operasyonu yapacak

BKM Lojistik, filosunda 95 adetlik yenileme ve ek alım operasyonu yapacak

Geçtiğimiz yıl yüzde 10 büyüyen BKM Lojistik, TİM’in yaptığı Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması’nda genel sıralamada 158’inci, sektörde de 64’üncü sırada yer aldı.  Bu yıl filolarını yenileyerek büyütmeyi hedeflediklerini belirten BKM Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Edip Bakımcı, “Bu yıl filomuzda önemli yenilemeler ve ek araç satın almaları yapacağız. Çekicilerimizin 30’unu yenileyeceğiz, ayrıca 20 yeni çekici alacağız. Toplam 50 adet çekici alacağız. Treyler filomuza ise 35 adet ek yeni

ÖZEL HABER - BKM Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Edip Bakımcı, www.yesillojistikciler.com’a yaptığı açıklamada 2017 yılını değerlendirdi ve 2018 yılıyla ilgili öngörülerini paylaştı. 2017’nin ilk yarısının iyi geçmediğini ancak yılın ikinci yarısında bir toparlanma olduğunu söyledi. Şu an ihracat taşımalarının iyi durumda olduğunu söyleyen Edip Bakımcı, ancak ithal taşımaların hala düşük seviyede seyrettiğini anlattı.

TİM’İN 500 BÜYÜK HİZMET İHRACATÇISI ARAŞTIRMASINDA GENEL SIRALAMADA 158’İNCİ, SEKTÖRDE İSE 64’ÜNCÜ SIRADA YER ALDI

BKM Lojistik’in geçtiğimiz yıl yüzde 10 büyüme başarısı gösterdiğini kaydeden Bakımcı, 2018 yılında da benzer bir büyüme oranı yakalamayı hedeflediklerini ifade etti. BKM Lojistik’in Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) yaptığı Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması’nda genel sıralamada 158’inci, sektörde de 64’üncü sırada yer aldığını belirten Bakımcı, “2018 yılı iyi başladı ve umarım bu şekilde devam eder. İthalat taşımaları da bir miktar artarsa bu yıl daha iyi olacaktır. BKM Lojistik olarak her geçen gün hizmet verdiğimiz müşterilerimize yenilerini katarak büyümeye devam ediyoruz” dedi.

DEPOLAMA ALANININ 2 BİN METREKARENİN ÜZERİNE ÇIKARTTI

Geçtiğimiz yıl depolama alanlarını 700 metrekare büyüttüklerini vurgulayan Bakımcı, toplam depolama alanlarını 2 bin metrekarenin üzerine çıkarttıklarını sözlerine ekledi.

FİLOSUNU YENİLEYEREK BÜYÜTECEK

Bu yıl buyback (geri satın alım) ile aldıkları araçları geri verip yenileyeceklerini anlatan Bakımcı, “Bu yıl filomuzu yenilemek ve büyütmek için yatırım yapacağız. “Bu yıl filomuzda önemli yenilemeler ve ek araç satın almaları yapacağız. Çekicilerimizin 30’unu yenileyeceğiz, ayrıca 20 yeni çekici alacağız. Toplam 50 adet çekici alacağız. Treyler filomuza ise 35 adet ek yeni treyler katacağız, 10 adedini ise yenileyeceğiz. Yani toplam 45 adet treyler alacağız”  diye konuştu.

BKM LOJİSTİK, TÜRKİYE-İNGİLTERE HATTININ EN GÜÇLÜ OYUNCULARINDAN BİRİ

1992 yılında kurulan ve Türkiye ile Avrupa ülkeleri arasında uzun yıllardır uluslararası nakliye hizmeti veren BKM Lojistik, özellikle İngiltere-Türkiye ve Türkiye-İngiltere hattının en öne çıkan lojistik firmalarının başında yer alıyor. BKM Lojistik, geçtiğimiz yıl İngiltere’de nakliyenin ISO9000’i sayılan FORS Belgesi’nin (Fleet Operator Recognition Scheme/ Filo Operatörü Kalite Tescili) sahibi alarak ülkenin üst düzey nakliye şirketleri grubuna yükselmeyi başarmıştı.

Etiketler :