Autoport’a Kocaeli Sanayi Odası'ndan ödül

Autoport’a Kocaeli Sanayi Odası'ndan ödül

Autoport, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) öncülüğünde bu yıl 10. kez düzenlenen “Sektörel Performans Değerlendirme Ödülleri”nde “Taşımacılık, Liman ve Lojistik Hizmetleri Sanayi Sektörü-Büyük Ölçekli Kuruluş” kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) tarafından düzenlenen “Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu” bu yıl 10. kez gerçekleştirildi. Organizasyonun çözüm ortakları araasında dünyanın önde gelen bağımsız değerlendirme kuruluşlarından olan Price Waterhouse Coopers, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı, Doğu Marmara ABİGEM A.Ş ve Marmara Bölgesi’ndeki önemli  Kalkınma Ajansları da yer aldı.

Autoport, yüksek verimlilikle çalışan, yenilikçiliğe ve çalışanların gelişimine önem veren, finansal olarak başarılı iş sonuçları elde eden, ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan sanayi kuruluşlarının belirlendiği “Sektörel Performans Değerlendirme Ödülleri”nde “Taşımacılık, Liman ve Lojistik Hizmetleri Sanayi Sektörü-Büyük Ölçekli Kuruluş” kategorisinde ödül almaya hak kazandı. Ödülü Autoport İşletme Müdürü Bilgin İşler, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul’un elinden aldı.

Etiketler :