ShipsGo CCO’su Emre Kara oldu

ShipsGo CCO’su Emre Kara oldu

2020 yılının Aralık ayında uluslararası bir fondan yatırım alan global lojistik platformu ShipsGo üst düzey atamalarla yeni bir döneme başlıyor.

2016 yılından bu yana, konteyner takip ve network konularında global düzeyde dijital hizmetler sunan ve 60’dan fazla ülkeye ihracat yapan ShipsGo’da,  CCO (Chief Commercial Officer) görevine 1 Haziran 2021 tarihi itibariyle Emre Kara atandı.

Dokuz Eylül Üniversitesi, Denizcilik Fakültesi  mezunu olan Emre Kara,  kariyerine 2004 yılında “Turkon Konteyner Taşımacılık ve Denizcilik” işletmesinde hat yöneticisi (line executive) olarak başladı. Turkon’da 6 senelik çeşitli deneyimlerden sonra, 2010 yılından itibaren sürdürülebilir enerji sektörünün küresel işletmelerinden Vestas’ta  “Türkiye ve Orta Doğu Lojistik Koordinatörlüğü”, “Kuzey Avrupa Bölge Lojistik Müdürlüğü’’ ve son olarak ‘Orta Doğu Nakliye Yöneticiliği” görevlerini üstlendi. Global düzeyde yöneticilik deneyimine sahip olan Emre Kara, kariyerine 1 Haziran 2021 itibariyle ShipsGo CCO’su olarak devam edecek.

ShipsGo CEO’su Merdan Erdoğan; “ShipsGo olarak önümüzdeki 3 yıl içerisinde global satışlarımızın toplam satışlar içerisindeki oranını üst düzeylere çıkarmayı hedeflerken, mevcut hizmetlerimizde müşteri hizmet düzeyini daha da arttırmayı ve yeni dijital hizmetlerin lansmanını yapmayı hedefliyoruz. Emre Kara’nın global deneyiminin, ShipsGo’ya önemli bir katkıda bulunacağını ve birlikte yeni başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Etiketler :