BKM Lojistik’ten 43 adet treyler, 11 adet de çekici yatırımı

BKM Lojistik’ten 43 adet treyler, 11 adet de çekici yatırımı

BKM Lojistik filosuna 8’i frigo olmak üzere toplam 43 treyler ve 11 adet de çekici yatırımı yaptı. Bu yeni yatırımla BKM Lojistik, 140 treyler ve 70’de çekiciden oluşan filoya ulaştı.

bkm-lojistik-1.jpg

Türkiye’nin köklü ve önemli taşımacılık firmalarından biri olan BKM Lojistik, filosunu genişletmeye devam ediyor. Başta İngiltere olmak üzere Almanya, İtalya, Fransa ve tüm Batı Avrupa ülkelerine taşımacılık yapan BKM Lojistik, müşterilerinden gelen yeni taleplere cevap vermek ve taşıdığı ürünlerin çeşitliliğini artırmak için filosuna ilave çekici ve treyler yatırımı yaptı.

BKM Lojistik filosuna 8’i frigo olmak üzere toplam 43 adet treyler yatırımı yaptı. Tırsan Treyler’den teslim aldığı 43 adetlik yeni yatırımla birlikte BKM Lojistik’in filosundaki treyler sayısı 140 adede yükseldi.

BKM Lojistik, treyler yatırımının dışında yeni çekici yatırımı da yaptı. BKM Lojistik, Volvo Trucks’tan 11 adet çekici teslim aldı. Bu yeni çekici yatırımı ile birlikte BKM Lojistik’in filosundaki çekici sayısı 70 adede yükseldi.

edipbakimci-bkm-lojistik.jpg

Konuyla ilgili bir açıklama yapan BKM Lojistik Yönetim Yönetim Kurulu Başkanı Edip Bakımcı, tüm Batı Avrupa’ya taşımacılık yaptıklarını hatırlatarak yeni yatırımla birlikte daha da güçlendiklerini söyledi. Frigo yatırımı ile birlikte müşterilerden gelen frigo taleplerine de cevap vereceklerini belirten Edip Bakımcı, frigo konusunda geçmişte büyük bir tecrübeye sahip olduklarını hatırlattı. Bu yeni çekici ve treyler yatırımları ile taşıdıklarını ürünlerin çeşitliliğini de artıracaklarını kaydeden Edip Bakımcı, yeni araç yatırımları ile birlikte filolarındaki treyler sayısının 140’a, çekici sayısının ise 70’e yükseldiğini sözlerine ekledi.

Etiketler :