İspanya ve Portekiz hattını açan BKM Lojistik, Avrupa’daki ağını genişletiyor

İspanya ve Portekiz hattını açan BKM Lojistik, Avrupa’daki ağını genişletiyor

İngiltere-Türkiye hattındaki en güçlü ve en eski karayolu taşımacılarından olan BKM Lojistik, İspanya ve Portekiz hattını açtı.

İngiltere, Irlanda İskoçya, İtalya ve Benelüks ülkelerine taşımacılık yapan BKM Lojistik, İspanya ve Portekiz hattını açtı. Geçtiğimiz yıl yüzde 55 oranında büyüme gerçekleştiren BKM Lojistik,  İspanya ve Portekiz hattını açarak bu yıl da benzer oranda bir büyüme oranı yakalamayı hedefliyor. İspanya ve Portekiz hattının büyümelerine çok önemli katkı sağlamasını bekleyen firmanın, özellikle İngiltere-Türkiye hattında gösterdiği başarılı taşımacılık performansı ile sektörde adından çokça söz ettiriyor.

TAŞIMALARINDA YEŞİL LOJİSTİĞE ÇOK ÖNEM VERİYOR

Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası (YYS), Yeşil Lojistik Sertifikası, İngiltere’de nakliyenin ISO9000’i sayılan FORS Belgesi gibi uluslararası değeri olan birçok belgeye sahip olan BKM Lojistik, taşımalarında yeşil lojistiğe çok büyük önem veriyor. Taşımalarında Ro-Ro ve demiryolunu ağırlıklı olarak kullanan BKM Lojistik, güçlü bir karayolu filosuna da sahip.

FİLOSUNDA 200 TREYLER, 100 ÇEKİCİ BULUNUYOR

BKM Lojistik geçtiğimiz yıl filosuna 10 frigo, 30 tenteli olmak üzere 40 adet treyler ekledi. Bu yıl da 60 adet treyler daha alan firmanın filosunda 200 adet treyler bulunuyor. Bu yıl 20’si yeni, 50’si yenileme olmak üzere toplam 70 adet çekici yatırımı yapan BKM Lojistik’in filosunda toplam 100 adet çekici bulunuyor.

Etiketler :