“Teknoloji yatırımlarımız sayesinde negatif havayı pozitife çevirmeyi başardık”

“Teknoloji yatırımlarımız sayesinde negatif havayı pozitife çevirmeyi başardık”

ÖZEL RÖPORTAJ - Fevzi Gandur Logistics olarak yatırımlarının merkezinde her zaman insanı tutmalarının sağlık konusunda oldukça hassas davranmalarını sağladığını söyleyen Fevzi Gandur Logistics Pazarlama ve Satış Geliştirme Müdürü Müge Karahan, “COVID-19 sürecinin lojistik operasyonlarımızı ne oranda etkileyebileceğine dair tüm planlamalarımızı ve projeksiyonlarımızı salgın henüz ülkemize gelmeden yapmıştık” dedi.

“YATIRIMLARIMIZIN MERKEZİNDE HER ZAMAN İNSANI TUTUYORUZ”

Fevzi Gandur Logistics Pazarlama ve Satış Geliştirme Müdürü Müge Karahan, COVID-19 (koronavirüs) sürecinde nasıl bir çalışma modeli uyguladıklarını yesillojistikciler.com'a anlattı. Fevzi Gandur Logistics olarak, COVID-19 sürecinin lojistik operasyonlarımızı ne oranda etkileyebileceğine dair tüm planlamalarımızı ve projeksiyonlarımızı salgın henüz ülkemize gelmeden yapmıştık. Bu nedenle tüm senaryoları göz önünde bulundurarak aldığımız önlemler, çalışma şekilleri operasyonlarımızı aksatmadan devam ettirmemizi sağladı” diyen Müge Karahan şunları söyledi: “Yatırımın merkezinde her zaman insanı tutan anlayışımız, sağlık konusunda da oldukça hassas davranmamızı sağlıyor. Ofis çalışanlarımız ve sürücülerimizin sağlığı için gerekli tüm önlemleri aldık. Aynı şekilde araçlarımız, depolarımız ve ofislerimizde kurallara uygun dezenfekte işlemleri gerçekleştiriyoruz. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan her uyarıyı yerine getiriyoruz. Şirket olarak tüm ofislerimizde uzaktan çalışma şekliyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Operasyon ve saha ekibimizin COVID-19 önlemleri kapsamında belirlenen tüm önlemleri alması konusunda azami gayret içindeyiz. Satış ve pazarlama başta olmak üzere, tüm departmanlarımızla her gün görüntülü toplantılar düzenliyoruz. Özellikle CRM ve teknoloji yatırımlarımız sayesinde operasyon, satış ve pazarlama alanında negatif havayı pozitife çevirmeyi başardık.”

“CRM YATIRIMLARI SAYESİNDE BU SÜRECİN NEGATİF ETKİLERİNİ POZİTİFE ÇEVİRMEYİ BAŞARDIK”

COVID-19 sürecinin şirketlerin teknolojik altyapılarına verdiği önemi ön plana çıkardığının altını çizen Karahan, operasyonları uzaktan çalışmayla sürdürebilmenin yanı sıra, şirketler için oldukça önemli olan satış ve pazarlama faaliyetlerini sağlıklı bir şekilde yapabilmek güçlü bir teknolojik altyapıyla mümkün olduğunu vurguladı. Fevzi Gandur Logistics olarak yaptıkları CRM yatırımları sayesinde bu sürecin negatif etkilerini pozitife çevirmeyi başardıklarını kaydeden Karahan, “Modern pazarlama stratejilerine ayak uydurarak, tüm müşterilerimize çoklu kanallar aracılığıyla ulaştık. Böylece satışlarımızı ve büyüme hızımızı artırmayı sürdürüyoruz. CRM yatırımlarımız sayesinde edindiğimiz disiplin bizlere müşterilerimizin beklentisini doğru anlayabilmeyi, onlara bir adım önde hizmet verebilmek için dataları doğru okumamızı sağladı” dedi. 

“LOJİSTİK DURURSA HAYATTA DURUR”

COVID-19 sürecinde lojistiğin öneminin öne çıkması ile ilgili ise Karahan şu değerlendirmeyi yaptı: “Lojistik ekonomik, sağlık ve toplumsal hayat için vazgeçilmez bir unsur. Aynı zamanda da tedarik zinciri kavramının vazgeçilmez bileşeni. Dolayısıyla lojistik durursa, hayat da durma noktasına gelebilir. Bu zor süreçte özellikle gerekli olan ürünlerin dolaşımda olmasını sağlamak için her zamankinden daha öz verili ve yoğun çalışmaya devam ediyor. Lojistik aynı zamanda, birçok farklı sektörü de besleyen bir sektör. Bu nedenle lojistiğe olan bakış açısının değiştiği, öneminin daha fazla anlaşıldığı bir dönemde olduğumuzu düşünüyoruz. Fevzi Gandur Logistics olarak hem müşterilerimize karşı hem de iş ortaklarımıza karşı sorumluluklarımızı, taahhütlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz.”

Etiketler :