Prof. Dr. Okan Tuna

Prof. Dr. Okan Tuna

12 Ekim’de Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Lojistik Konferansımız Var

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesinin en yeni bölümü olan Lojistik Yönetimi Bölümü olarak bu sene ikinci konferansımızı düzenliyoruz. Hatırlarsanız, 21 Nisan 2016 tarihinde “Lojistik ve Girişimcilik” teması ile düzenlediğimiz konferans önemli derecede ilgi görmüş ve lojistik sektörünü girişimcilik ve dijital iş modelleri ile buluşturmuştu.

12 Ekim 2016 tarihinde düzenleyeceğimiz konferansımız ise Pegasus Kargo ile birlikte düzenlediğimiz ve 6 aydır üzerinde büyük bir emek ile çalıştığımız “Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Konferansı” olacak. Pegasus Havayolları Kargo Direktörü Aydın ALPA ve ekibine bu süreçte verdikleri çabalar için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Pegasus Havayollarının akademik dünyaya pozitif bakışının soncu olarak bu konferansı sizlerle buluşturmuş olacağız.

Açılış oturumu ile birlikte 3 oturum üzerinden planladığımız konferansımızda lojistik sektörün birbirinden değerli isimleri bizlerle birlikte olacaklar. Açılış oturumu sonrası gerçekleştirilecek olan sabah oturumunun konukları; TURGUT ERKESKİN – UTİKAD, Yönetim Kurulu Başkanı, HASAN HATİPOĞLU- LUFTHANSA CARGO AG- Genel Müdür, ARİF BADUR -  REIBEL TAŞIMACILIK ve TİCARET A.Ş. – Genel Müdür, SAVAŞ YAŞAR -  BORUSAN LOJİSTİK ULUSLARARASI TAŞIMACILIK -  Lojistik Genel Müdür Yardımcısı- Uluslararası Taşımacılıktan Sorumlu ve OKYAY ÖZTUGRAN -  DAMCO -  CEO – Doğu Akdeniz Bölgesi.

Öğleden sonra oturumunda ise şu konuklarımız olacak; SERKAN DEMİRKAN - QATAR HAVAYOLLARI - KARGO MÜDÜRÜ/ACC Başkanı, ALP TUĞHAN -  YEDİTEPE TAŞIMACILIK A.Ş. - YÖNETİM KURULU BAŞKANI, NİLAN GUNATILAKA -  ABDA CARGO SERVICES DMCC -  Bölge Müdürü – Orta Doğu, Avrupa, Afrika, ÜMİT KULA -  PEGASUS HAVAYOLLARI - Operasyon Kontrol Merkezi (OCC) Müdürü ve HARUN AY - İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN ULUSLARARASI HAVALİMANI -  Kargo Operasyon ve Pazarlama Müdürü

Denizcilik Fakültesinin Tınaztepe Yerleşkesinde bulunan Çakabey Deniz Feneri Konferans salonunda gerçekleştirilecek konferansın başlama saati ise 09.30. Katılımın ücretsiz olduğu konferans ile ilgili detaylı bilgiyi ise duygu.sahan@deu.edu.tradresinden alabilirsiniz.

12 Ekimde sizleri aramızda görmek dileğiyle. 

Önceki ve Sonraki Yazılar