"Minivan araçlarımızla yakın Avrupa ülkelerine uçaktan bile hızlı teslimat yapabiliyoruz"

"Minivan araçlarımızla yakın Avrupa ülkelerine uçaktan bile hızlı teslimat yapabiliyoruz"

Batu International Logistics, Türkiye’den Bulgaristan’a açılan Hamzabeyli ve Kapıkule sınır kapılarında onlarca kilometreyi bulan ve 6-7 günde anca aşılabilen tır kuyruklarını minivan araçlarla baypas ediyor.

Türkiye’den Avrupa’ya yük taşıyan araçlar, yoğunluk nedeniyle Bulgaristan’a açılan Hamzabeyli ve Kapıkule sınır kapılarındaki 40 kilometreyi bulan tır kuyruklarını aşmakta zorlanıyor. Çok sayıda tır sürücüsü Bulgaristan’a geçmek için 6-7 gün beklemek zorunda kalırken ihracatçı firmalar geciken teslimatlar nedeniyle müşteri kaybedebiliyor ya da ceza ödemek zorunda kalıyor. Batu International Logistics ise uzun tır kuyruklarını minivan araçlarla baypas ediyor.

Batu International Logistics Genel Müdürü Efe Göktuna“Minivan taşımalarımızla 1.300 kiloya kadar yüklerin teslimatında gecikmelerin önüne geçiyoruz. Gıda, tekstil, otomotiv ve kimya başta olmak birçok sektöre hizmet veriyoruz. Isı kontrollü ‘-18/+18 °C’ araçlarla da minivan taşımacılığı yapıyoruz” diye konuştu.

Minivan araçların sınır kapılarından tırlara göre daha hızlı geçebildiğini hatırlatan Göktuna, “Müşterilerimizin acil yüklerini Avrupa’nın en uzak köşesine en geç 72 saatte teslim edebiliyoruz, Yakın Avrupa ülkelerine ise 24 saat içinde ulaşabiliyoruz" degerlendirmesini yaptı. 

Uçaktan bile hızlı teslimat imkânı

Göktuna, minivan servislerle yüklerin çoğu zaman uçaktan bile daha hızlı teslim edilebildiğine dikkati çekerek, şöyle konuştu: “Uygun uçakta rezervasyon yapılması, uçuş zamanının beklenmesi, kargonun yüklenmesi–boşaltılması ve gidilen havalimanından teslimat adresine ulaşım aracının beklenmesi gibi nedenlerle hava yolu kargoda süreçler uzayabiliyor. Batu International Logistics olarak güçlü lojistik ağımız sayesinde, minivan hizmetiyle bu süreçleri kısaltıyoruz. Hem çok daha düşük maliyetli hem de özellikle yakın Avrupa ülkelerine uçaktan bile hızlı teslimat yapabiliyoruz.”

Isı kontrollü araçlarla minivan hizmeti

Hemen hemen her sektöre minivan servisleri sağladıklarını vurgulayan Göktuna, ısı kontrollü “-18/+18 °C” araçların yanı sıra tehlikeli madde ve askılı tekstil taşımacılığına uygun minivan araçlarla hizmet verdiklerini dile getirdi.

Göktuna, minivan servisleriyle kapıdan kapıya teslimat yapabildiklerini, müşteriye ve yüke özel çözümler geliştirebildiklerini de sözlerine ekledi.

 

Etiketler :