Prof. Dr. Okan Tuna

Prof. Dr. Okan Tuna

LOJİSTİK ÖDÜLLERİ 2019 İÇİN BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve Ege Lojistik Derneği (ELODER) tarafından ortaklaşa düzenlenen ve “iyi uygulamalar/başarı hikayeleri” temelli kurgulanan “Lojistik Ödülleri” için başvuruları 15 Nisan 2019 tarihine kadar uzattık. 

2019 Ege Bölgesi Lojistik Ödülleri, kurum ve profesyonellerin lojistik konularında gerçekleştirdikleri faaliyet ve projelerin ortaya çıkarılarak başarı örnekleri olarak paylaşılmasını hedefliyor. Önemli isimlerden oluşan jürimiz (Prof.Dr. Birdoğan Baki – Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Üyesi; Osman Doğrucu – ELODER Yönetim Kurulu Başkanı; İ. Cumhur İşbırakmaz – Ege İhracatçılar Birliği (EİB) Genel Sekreteri; Prof. Dr. Mustafa Tanyeri – İzmir Ticaret Odası (İZTO)Genel Sekteri; Prof.Dr. Okan Tuna – Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölümü Başkanı; Cavit Uğur –  Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Genel Müdürü ) 15 Nisan 2019 tarihine kadar sunulan başvuruları doküman incelemesine tabi tutacak ve belli ölçütleri aşan başvuruları 25 Nisan 2019 tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenecek olan ve herkese açık olan sunuma çağıracaktır. Bu sunumda, ilgili kategorilerde başarılı olan kurum ve profesyoneller açıklanacaktır. 

Yarışmanın temel amacı iyi lojistik ve tedarik zinciri uygulamalarının lojistik ekosisteminde paylaşılmasını sağlayarak hem uygulamaya hem de akademiye katkı sağlamak. Ülkemizde, iyi uygulamaların sayısının arttığını çok iyi biliyoruz. Amacımız, bu uygulamaları görünür kılmak. Lojistik Ödülleri 2019 için belirlenen alanlar ise şunlar: “Tedarik Zinciri Tasarımı, Soğuk Zincir Uygulamaları, Bilişim Sistemleri ve Teknoloji Uygulamaları, Lojistik İnovasyon, Ulaştırma & Sevkiyat , Stok Yönetimi ve Depolama ve Sipariş Yönetimi.” Lojistik Ödülleri 2019 için başvurular www.eloder.org sitesinden gerçekleştirilebiliyor. Bekliyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar